Vaskefad | vask af hænder

Køb vaskefad og andet udstyr til personlig hygiejne. Find vaskefad plast og pap ✓ Stort indkøbsparti ✓ Billig fragt ✓ Hurtig levering

Vaskefad » Hoved hale fad til personlig hygiejne

Her på siden finder du et udvalg af vaskefade samt andet udstyr til personlig hygiejne. F.eks. har vi badeovertræk til beskyttelse af bandager og sprøjteflasker. Mange af disse produkter i denne varegruppe er primært rettet mod sengeliggende patienter på hospitaler, plejehjem, botilbud og institutioner.

Vaskefad plast og pap

Her på Grafical.dk finder du både et lille vaskefad og en stor vaskebalje. Vaskefad er også det man kalder for et hoved hale fad, som mange bruger til vask af babyer og børn. På plejehjem og hospitaler anvendes disse vaskefad oftes til den daglige personlig hygiejne af borgere. Til nogle af vores vaskefade medfølger hygiejneposer, som man tager udenom fadet, så man kan bruge vaskefadet af flere omgange. Du kan også finde klare skraldeposer, som også kan anvendes til at tage udenom et vaskefad plast eller i pap. Et hoved halefad købes i større pakninger fra 50 stk og op til 700 stk.

Vaskefad til mange formål

Man kan også bruge et vaskefad til vask hænder. Her anbefaler vi at du følger sundhedsstyrelsen råd til vask af hænder. Andre bruger fx vores vaskebaljer til opvask eller til rigtig god omgang fodbad.
Det er også her på siden man finder sprøjteflasker, som anvendes til at spule eller sprøjte med i diverse procedurer. Derudover kan du også købe badeovertræk som bruges til beskyttelse af gibs og eller hvis man har en skinne på benet, som man ikke må tage af. Her finder man både badeovertræk til arm og underben.

Se også vores udvalg af vaskeservietter og vaskeklude her på siden.