Bleer

Billige bleer i god kvalitet finder du her. Ble tilbud på Grafical.dk ✓ Hurtig levering ✓ Lave priser ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Bleer tilbud lige her » Ble i god kvalitet

Her finder du vores store og billige udvalg af bleer til børn. På Grafical.dk har vi børnebleer i flere forskellige typer og baby størrelser. Du finder bl.a. almindelige bleer, miljøbleer og stofbleer. Vi har alt i størrelser fra premature ble til 1-3 kg. og XL bleer til de lidt større børn. Spar dig selv for besværet med at slæbe bleer hjem fra supermarkedet ved at købe dine bleer billigt hos os, og få dem leveret til døren.

Få bleer leveret nemt og billigt

I en travl hverdag, er der ingen grund til at gøre livet mere besværligt for sig selv. Så hvorfor skulle du spilde tid med at hente bleer, når du kan få dem leveret hjem til. Så kan du fokusere på dit barn, eller få et tiltrængt hvil, uden at skulle tænke på ble, blespande og bleposer. Køb bleer online, det er nemt og bekvemt.

Våde bleer hvor ofte?

Afhængigt af barnets alder er det selvfølgelig meget forskellige, hvor mange bleer en baby bruger om dagen. Generelt kan man sige, at det normale vil være omkring 6-10 bleer om dagen, og ofte vil baby bruge ble indtil han/hun er ca. 3 år gammel. Derefter er det helt normalt, at man kun bruger bleer til at sove med om natten. Så man kan sige, at der vil blive brugt rigtig mange bleer igennem et barns levetid.

Vi har et stort udvalg af miljøvenlige bleer, der er designet til at give dit barn optimal komfort og tørhed. Du finder bl.a. svanemærkede bleer og bleer med FSC-mærket, hvilket vil sige, at de er baseret på bæredygtig skovbrug. Derudover er vores bleer naturligvis dermatologisk testede.

Hvad koster bleer om måneden?

For at kunne svare på hvor meget bleer koster om måneden, er det nødvendigt at vide hvor mange bleer bruger en baby om dagen? Altså hvor mange våde bleer i døgnet du som forælder skal forvente at skulle skifte. Her er der stor forskel på alderen på dit barn. En nyfødt baby bruger rigtig mange bleer - ofte 6-10. Men når din baby bliver 6-9 måneder, vil den oftest komme ind i en rytme med 5-7 bleskift om dagen. Børnebleer kan være en rimelig dyr post for mange familier med mindre børn og for private og offentlige institutioner. Hos Grafical synes vi, at de penge kunne bruges bedre andet steds, og vi har derfor sat os for at levere billige bleer af høj kvalitet, så du I stedet kan bruge dine midler på andre vigtige ting. Har du småbørn i ble-alderen kan du godt spare en del penge ved at købe på Grafical.dk.

Ikke dermed sagt, at vi er markedets billigste, når det kommer til bleer, men det skyldes, at vi foretrækker at sælge svømmeble af en ordentlig kvalitet, der er behagelige for dit barn at have på. Du vil derfor kunne spare nogle håndører på discount bleer hos andre forhandlere, men kvaliteten vil også ofte være derefter. I vores sortiment af bleer har vi billig bleer til under 2 kroner stykket og dyrere bleer til voksne til op mod 5 kroner stykket. Prisforskellen afspejler ikke kun de forskellige bleers kvalitet, men også hvilken type ble der er tale om. Voksen bleer er f.eks. ofte dyrere, ligesom buksebleer kan være lidt dyrere end almindelige bleer.

Kom lugtfrit af med dine bleer

Slip for lugten af gamle bleer i puslerummet eller på badeværelset med en god blespand fra Grafical. Du finder vores udvalg af blespande og bleposer her på shoppen. Blespandende kan naturligvis også bruges til meget andet end bleer. De er f.eks. gode som affaldspande til badeværelset, hvor de er perfekte til brugte tamponer, vat-rondeller og lignende.

Gode bleer priser på Grafical.dk

Hos os kan du købe billig stofbleer. Vores er praktiske hvis ikke endda uundværlige, når man har småbørn i huset. De billig svømmebleer måler 80x80 cm og er uundværlige for familier med små børn. De er lavet af 100% bomuld. Vores stofbleer bliver ofte brugt under amning eller til at lægge under barnet ved bleskiftning. De kan også bruges som sutteklud, gylpeklud eller til at dække for solen.

Hvor mange stofbleer skal man bruge?

Det kan ofte blive nødvendigt med mindst 10-12 stofbleer og 20-30 stykker er heller ikke uhørt, når man har et barn. Antallet af stofbleer du skal bruge afhænger nemlig både af hvad du præcis anvender dem til, og hvor god en vaskerutine du er kommet ind i. Mange bruger f.eks. stofbleer til at lægge under baby, når der skiftes ble, eller som gylpeklud. Derudover er stofbleer praktiske, når der skal ammes, ligesom du kan bruge stofbleer som støtte for babys hoved og til at lægge under hovedpuden.

Fordi dine stofbleer kommer i nær kontakt med dit barns hud, er det vigtigt, at du altid vasker dem skånsomt. Vi anbefaler, at du anvender parfumefrit vaskemiddel, når du vasker dine stofbleer. Du kan finde det i vores store tøjvask sortiment. Skal du bruge mange stofbleer? Så er det godt, at du kan finde bleer til voksne til den bedste pris man kunne ønske sig her på siden. De er billige og kvaliteten helt i top. Den type svømmebleer vi forhandler, er blevet brugt igennem mange år og har altid været en stor succes. Når du er færdig med at bruge dine stofbleer til børnene, er det ikke nødvendigt at smide dem ud, de kan nemlig bruges som rengøringskulde, som pudseklude, når der skal pudses sko og sølvtøj. Ja - stofbleer er smarte med mange funktioner.  

Mangler du andet end bleer?

Mens du er her, så husk, at vi også har andre praktiske ting at vælge imellem for børnefamilier og institutioner. Find blandt andet vådservietter eller engangs- og cateringsartikler som kan være praktiske at have med på udflugter.
Rengøring er nok også for mange et anstrengt tema i en travl hverdag. Men fortvivl ej for i webshoppen kan du sammen med juniors børnebleer finde alt til en perfekt rengøring. Derudover producerer Abena også mange andre produkter inden for personlig pleje. Find blandt andet et vaskefad lige her.

Husk også at tilmelde dig vores nyhedsbrev. På den måde går du aldrig glip af bleer tilbud og andre spændende kampagner.