Grydelapper

Grydelapper indeholder blandt andet grillhandsker og grydelapper som du kan sy eller dekorere på. Du kan evt. benytte dig af vores materialer til tekstildekoration. Se vores udvalg af hvide grydelapper som er i naturlige farver. Der er ikke noget værre end at brænde sig på en varm plade eller andet, du tager ud af ovnen. Når der er travlt i køkkenet, kan man nogle gange komme til at glemme at tage grydelapperne på det varme fad.

Det kan selvfølgelig også være, at du kun har et par grydelapper, og de ikke lige er ved hånden, der hvor du skal bruge dem.

Her har vi en god løsning til dig, for på Grafical.dk kan du nemlig købe grillhandsker og hvide grydelapper til meget lave priser.
Du kan naturligvis bruge dine hvide grydelapper som de er, men du har også mulighed for at dekorere dem med en tekstiltuscher og bagefter strygefiksere dem. Det åbner en hel ny verden med kreativ dekorationen til hvide grydelapper.

De er syet i quiltet 100% bomuld og har alle en strop, så du kan hænge dem op i køkkenet. Til den lave pris, kan du både hænge et sæt hvide grydelapper op og have et eller flere sæt liggende i forskellige skuffer, så du altid har dem indenfor rækkevidde, når du skal håndtere varme ting i køkkenet.

Vores quiltede grillhandsker er rummelige, leveres i farven hvid og måler 18 x 28 cm.

Grydelapperne fås i enten natur eller hvid og du kan vælge mellem målene 17 x 17 cm. eller 20 x 20 cm. til de store hænder.