Husholdningsfilm

Film PE husholdning - 30 cm x 60 meter
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Under husholdningsfilm kan du udover almindeligt madfilm også vælge mellem guldfilm perforeret og guldfilm uperforeret, microbølgeovnsfilm og PE film uperforeret. Fælles for dem er at de kan anvendes til alle typer fødevarer og tåler temperature på -30 grader C til +40 grader C i ubegrænset tid. Ved temperatur på op til +70 grader C dog max i 2 timer.

Vi har også flere typer husholdningsfilm til mikro ovn, der er perforeret, så den varme damp kan komme ud. Mangler du en holder eller dispenser til din madfilm, har vi også et stort udvalg af dette.

Et andet ord for husholdningsfilm er madfilm, har du et stort forbrug af mad film, kan du købe en stor rulle med 300 m, 500 m eller helt op til 1500 meter husholdnings film på rullen. Disse store ruller fås både med og uden perforering.

Vi har husholdningsfilm i både PE og PVC. PE er en forkortelse for Polyethylen, som er den mest almindelige plast type, der bliver fremstillet i verden og bruges også typisk til fremstilling af plastposer og husholdningsfilm. PVC betyder Polyvinylchlorid, hvilket er en anden meget brugt plast type, som bruges meget indenfor byggeriet til rør o.lign.

Vi har billige priser på køkkenfilm, og opretter du dig som kunde på webshoppen, optjener du 5% bonus af alt det husholdningsfilm, du køber på shoppen. Vi anbefaler dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så får du nemlig besked, når vi har udsalg, tilbud, fragtfri levering m.v.

Det kan godt være lidt vanskeligt at rive køkkenfilm af rullen uden at det klæber sammen. Her kan det være en hjælp at have en holder eller dispenser, hvorpå der sidder en kniv, så du med begge hænder kan holde ved køkkenfilmen imens du trækker husholdningsfilmen ned over kniven, så du får et rent snit.