Tekstilmaling og tekstilfarve til bedste online pris!

Tekstilmaling til stof er en af vores populære produkttyper

Tekstilmaling til stof er en af vores populære produkttyper

Stort udvalg i tekstilmaling i en super god kvalitet men til billige penge. Der er et hav af farver at vælge i mellem, og du kan samtidig købe tekstilmalingen i både store og små portioner, så det passer til dit behov. Vi har både tekstilfarve, tekstil tusch, batikfarve, fixermiddel, transferpapir og meget mere til at farve stof, tøj og tekstiler.

KØB TEKSTILFARVE HER

Mal både tøj eller boliginteriør med tekstilmaling. Stoffarverne fås både som maling og tusch. Lav batik, tegn motiver eller lav stoftryk efter skabelon eller transferpapir. Se serierne Textile Color og Textile Marker.

Der er mange, som gerne vil købe tekstilmaling spray og sort spraymaling til stof. Vi har primært tekstilfarver af mærket Textile Color og Textile Solid, der males eller farves på stoffet med forskellige pensler. Vi har også et stort sortiment af almindeligt spraymaling, men det er ikke specielt beregnet til tøj og stof.

Vores populære mærke Textile Color er en vandbaseret tekstilmaling, der er drøj i brug. Der er tale om stofmaling i en høj kvalitet. Hvis tekstilfarven skal holde til at blive vasket, skal den strygefixeres. Du kan købe fixermiddel på shoppen også.

Vi har også nogle spændende tekstiltusser i forskellige farver med glitter, som ligesom tekstilmaling kan bruges til at dekorerer tøj og stof med en smart glitter effekt. Hvis du strygefixerer glittermalingen på tøjet eller tekstilerne, kan stoffet efterfølgende holde til at blive vasket ved 30 grader.

Hvad er strygefixering?
Når du har påført tekstilmaling eller stofmaling på dit tøj eller stof, så skal du lade tekstilfarven tørre i cirka 24 timer. Derefter kan du stryge ovenpå tekstilmalingen med et strygejern. Det er vigtigt at lægge et stykke bagepapir i mellem stoffet og strygejernet, så malingen ikke sætter sig fast på strygejernet.

SE UDVALGET AF STOFMALING HER

Tekstilfarve og stofmaling kan bruges til  mange ting

Hvis du vil farve tøj eller andre tekstiler, så har Grafical.dk alt hvad du skal bruge af stofmaling og tekstilmaling til at påføre på stof eller på dit tøj. Du kan vælge tekstilfarve i stort set alle regnbuens farver og selvfølgelig også sort og hvid, som nok er de mest populære farver til farvning af tøj.

Er påføring af tekstilmaling, skal du lade tekstilfarven tørre i cirka et døgn. Når der er gået cirka 24 timer, kan du lægge et stykke bagepapir i mellem stoffet og strygejernet, og stryge ovenpå bagepapiret, så stofmalingen derved sætter sig ordentligt fast på stoffet også kaldet strygefixering.

Dette skal du bruge for at komme i gang med tekstilmaling

Når du skal i gang med tekstilmaling for første gang uanset om det er tekstilmaling spray eller almindelig stof farve, så er det let at blive så opslugt af malearbejdet, at du glemmer at passe på hvor dine textilfarver ender. Selv om det er maling til tøj er det ikke sikkert, at du ønsker at få stof maling på det tøj, du har på lige nu. Det kan vi hjælpe dig med at undgå, for du kan på Grafical.dk både købe et forklæde eller en malerkittel. Under vores varegruppe kitler og engangshandsker finder du alt hvad du skal bruge for at komme i gang med tøj maling endda også afdækningsplast til bordet eller gulvet.