Tekstiltusch

Tekstiltusch er super sjovt at arbejde med og man kan virkelig komme med mange kreative ideer med en pakke tekstiltuscher. Det er for eksempel en enkel måde at omdanne nogle kedelige t-shirt eller andet tøj, til spændende designs med et farverigt mønster. Men man skal også huske på at man ikke kun er begrænset til tøj.

En tekstiltusch kan nemlig bruges de langt de fleste almindelige tekstiler, så du har faktisk mulighed for at udfolde din kreativitet og vise din fantasi på næsten enhver stykke stof du lige har i nærheden. At tegne og farve på tekstiler kan være en sjov aktivitet ved mange lejligheder såsom familiesammenkomster, fester og børne fødselsdage. Det er også meget nemt at komme i gang med. Det kræver en tekstiltusch, eller måske en helt pakke tekstiltusser samt noget stof man kan tegne på, så er man faktisk i gang og kun fantasien sætter grænser.

Du kan også finde en masse gode guides på blandt andet YouTube. Her kan du med fordel søge på det engelske ord for tekstiltusch, som er "Fabric Marker" - så vil du sikkert kunne finde en masse gode guides som kan hjælpe dig videre.

Grafical.dk forhandler en lang række forskellige farverige tekstiltuscher på lager med hurtig levering. Du kan finde tekstilmaling på tusch i mange flotte farver og glitter farver. Velegnet til dekoration på diverse tekstiler. Så der kan nu laves personlige gaver til mor, far eller hvem man syntes der skal have den personlig gave. Køb din næste tekstiltusch lige her på siden.

Vores mest solgte tekstiltusser er et sæt med 20 forskellige farver, hvor hver tekstiltusch har 2 forskellige spidstykkelser. I den ene ende har tekstiltussen en stregtykkelse på 3,6 mm og i den anden ende 2,3 mm. Det giver dig faktisk 40 forskellige tekstiltuscher i en pakke. Fordelen ved denne type tekstiltusch er, at de er permanente. Det bevirker at du bare kan lade tøjet eller tekstilet tørre lidt. Derefter fixerer du tekstilfarven med et strygejern og så kan denne stoffarve tåle en mild vask på op til 40 grader.