Strips

Køb strips » billige plastic strips og kabelstrips til at lukke poser, samle kabler mm med. ✓ Hurtig levering ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Køb strips » Plastic strips til lave priser

Køb strips online hos Grafical.dk og få dem leveret lige til døren. Vi har et stort udvalg af billige strips i forskellige længder. Både korte og lange strips til f.eks. at lukke poser med, eller til brug som kabelbindere. Strips til valgplakater kan du også finde her, ligesom vi har små strips, som du f.eks. kan bruge til tøjmærker.

Kabelbindere strips

Vores billige kabelstrips er den perfekte løsning, hvis du gerne vil skabe overblik i ledningehelvedet, der opstår omkring f.eks. et skrivebord eller bag fjernsynet. I stedet for at have et rod af kabler hængende bag din computerskærm, der uundværligt bliver viklet ind i hinanden, kan du med plastic strips lynhurtigt skabe overblik og styr på dine kabler.

Strips til tøj

Leder du efter strips til tøj, der f.eks. bruges til prismærker eller andet kan du finde dem under vores store udvalg af tekstilpistoler og hang tags. Denne type strips omtales nemlig normalt som hang tags.

Strips til valgplakater

Mangler du strips til valgplakater eller f.eks. reklameplakater, så du kan hænge dem op i lygtepæle, så er det også her disse findes. Bemærk at du ofte har brug for lange strips, hvis der skal hænges en plakat op i f.eks. en lygtepæl. Samtidig er det vigtigt at de plastik strips du anvender er holdbare, da vind og vejr vil ruske i valgplakaten.

Køb strips hos Grafical og du får dem leveret lige til døren. Det er ikke alene billigt men også nemt. Du slipper for besværet ved selv at hente dem, og kan oven i købet spare penge.

Har du spørgsmål til vores strips er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. De sidder altid klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.

Er du på jagt efter gode tilbud på strips, kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så får du ikke alene notifikationer, når vi kører vores tilbud, men du får også adgang til særlige rabatter og tilbud, der kun gælder for modtagere af nyhedsbrevet. Samtidig deltager du helt automatisk i lodtrækningen om fede præmier.