Paller og træemballage

Paller og træemballage til billige priser. Vælg mellem forskellige engangspaller afhængig af størrelse, belastning og formål. Vi har også INKA engangspaller, der er meget miljøvenlige samt pladsbesparende. Vi har et stort udvalg af paller og træemballage. Vi har primært engangs paller lavet af sammenpresset og varmebehandlet genbrugstræ. De er primært beregnet til eksport til lande med skrappe restriktioner på træpaller. Pallen er 100% skadedyrs fri og behøver derfor ikke gasning. Det er bl.a. lande som USA, Kina, Australien, New Zealand, Mexico og Canada der har skrappe restriktioner på træpaller. Pallerne er uskadelig for miljøet og er lette at stable, og fylder derfor ikke det store.

Pallerne tåler en ballast på 500-900 kg, alt efter hvilken palle du vælger at købe. De findes i forskellige størrelser, og det er forskelligt hvor meget ballast de kan tåle, derfor er det vigtig du tjekker hvor meget din palle kan tåle, inden du køber den. Det er engangs paller, hvilket betyder, at du kun kan benytte dem en gang.

Vi har et stort sortiment af træpaller til en lav pris.

Hvis du har flere ting på din palle, er det en god ide at pakke tingene ind, så det ikke falder af pallen og går i stykker under forsendelsen. Det kan du bruge vores boblefolie og bobleplast til, her kan du finde det; boblefolie og bobleplast - super billigt -hurtig levering. Hvis dine ting på pallen ikke har brug for beskyttelse, så kan du også vælge, at købe vores plastfolie, det er helt gennemsigtigt og beskytter ikke, men holder sammen på dine varer her kan du købe vores plastfolie super billigt.