Båndstrammer

Køb en båndstrammer til sikker og nem pakning online ✓ Hurtig levering ✓ Billig fragt ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Båndstrammer til plastbånd og metalbånd

Køb båndstrammer til plastbånd og metalbånd her hos Grafical.dk og få dem leveret med post eller fragtmand lige til døren. Det er både billigt, sikkert og nemt. Vi har et godt udvalg af gode og billige båndstrammer til alle former for strapbånd og stålbånd til sikring af dine forsendelser.

Båndstrammer FAQ

Det hænder at kunder har spørgsmål vedrørende en specifik båndstrammer eller båndstrammere sådan helt generelt. nedenfor har vi prøvet at samle nogle af de mest almindelige spørgsmål og svar på dem. Skulle du sidde inde med et båndstrammer spørgsmål, som du ikke kan finde svar på nedenfor - så er du naturligvis meget velkommen til at kontakte vores søde og hjælpsomme medarbejdere i kundeservice.

Gør en båndstrammer arbejdet nemmere?

En båndstrammer gør arbejdet med at sikre dine forsendelser MEGET nemmere. Du slipper for Med en god båndstrammer, også kaldet en spændetang eller en pallebånd strammer kan du sikre at dine pakker er pakket forsvarligt og stramt med bånd af stål, plast eller tekstil. De fleste anvender en manuel båndstrammer, hvilket også er dem vi sælger flest af, men du kan også vælge en automatisk båndstrammer.

Er en båndstrammer sikrere at arbejde med?

Ja, faktisk gør båndstrammeren dit arbejde langt mere sikkert, idet du ikke risikerer at skære dig på polyesterbåndene eller de skarpe stålbånd, når de strammes. Det gode greb på båndstrammeren gør det nemt og hurtigt at spænde et bånd om kasser eller palleforsendelser, der har brug for øget stabilitet og sikkerhed.

Hvordan bruger man en båndstrammer?

En båndstrammer fungerer ved, at du fører båndet ind under pallen, der skal fastgøres. Herefter fører du båndet op igen, og lukker den med plomber. Du kan nu føre båndet gennem båndstrammeren og, hvis det er en manuel båndstrammer, kan du nu stramme båndet ved at trække i båndstrammerens håndtag. Den enkelte metode kan være forskellig fra model til model.

Kan en båndstrammer bruges til andet end pakker?

Ja naturligvis. En båndstrammer kan bruges til alle genstande, du har brug for at stramme bånd omkring, hvad end det er tekstilbånd, polyesterbånd eller metalbånd. Skal du f.eks. transportere hegnspæle kan det være en fordel at spænde dem sammen med et bånd og en båndstrammer, så de ikke roder rundt. På samme vis kan du bruge bånd og båndstrammer til at samle store varer der sælges i bestemte antal, så de er nemmere at håndtere enten for dig eller dine kunder.

Har du brug for andet end en båndstrammer?

Foruden en båndstrammer har du naturligvis også brug for de strapbånd der skal bruges til båndstrammeren. Derudover får du brug for plomber og spænder til at lukke for strapbåndet.