Pallehætter

Køb pallehætter og krympehætte til paller til dine forsendelser. ✓ Hurtig levering ✓ Billig fragt ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Pallehætter - Købe krympehætte til paller online

Køb pallehætter og krympehætte til paller hos Grafical.dk. De er super smart måde at mindske skader på dine paller. Du kan finde et stort udvalg her på siden, alt er til laveste pris til bedste kvalitet.

Pallehætter til at beskytte dine varer

Pallehætter og krympehætter beskytter dine varer mod støv og snavs. Pallehætten placeres løst over varerne, mens krympehætten fikserer varerne på pallen. Køb i dag og vi leverer i morgen.  Pallehætter benyttes til at tage over dine varer der står på paller, det beskytter mod snavs og vand. Perfekt investering til dig der ikke ønsker, at dine forsendelses varer bliver våde og snavset. Hætten er lavet af plastik, og fås i mange størrelser, alt efter hvor stor din palle er. Pallehætterne bliver lagt løst over dine paller.

De kan findes i mange forskellige størrelser og materialer, så de passer til ethvert formål. Nogle pallehætter er lavet af plast, andre af stål, og endnu andre er bløde og fleksible. Derudover kan de også leveres i forskellige farver, så de passer til ens virksomheds branding.

Pallehætter er også en god investering, da de, for nogles tilfælde, kan bruges igen og igen. De er robuste og kan holde i mange år, selv under regelmæssig brug.

Vi har også krympehætter

Vi har også et stort udvalg af krympehætter. Krympehætter beskytter, ligeson palle hætten, dine varer mod snavs og vand. Forskellen er, at krympehætterne sidder tæt til pallen, og krymper ved varmepåvirkning fra en krympekanon eller krympeanlæg. Krympehætte palstikken fås også i forskellige størrelser. Vi har et stort udvalg, med garanti for du finder det du mangler.

Pallehætter til udlandsforsendelser

Hvis du står og skal sende dine paller til lande, som USA, Kina, Australien, New Zealand, Mexico og Canada, skal du være opmærksom på deres restriktioner på træpaller. Det er vigtigt at vælge træpaller der er lovlige i de ovennævnte lande. Hvis du ønsker ekstra beskyttelse til dine varer kan det være en god ide, at pakke dine paller ind i vores super billige bobleplast- stort udvalg, som giver super beskyttelse.

Vælg den rette pallehætte

Har du brug for hjælp med at finde den rette slags pallehætte til finde forsendelser? Så er du naturligvis altid velkommen til at skrive eller ringe til vores dygtige og hjælpsomme medarbejdere i kundeservice. De vil forsøge at guide dig, så du får de helt rigtige pallehætter til dit behov.

Billige pallehætter

Søger du en helt bestemt pallehætte på tilbud? Fortvivl ikke. Vi har ofte gode tilbud på pallehætter og anden emballage. Skriver du dig op til vores nyhedsbrev, får du besked, næste gang din foretrukne pallehætte er på tilbud. Samtidig får du adgang til særlige tilbud og rabatkoder, der kun gælder for nyhedsbrevsmodtagere.

Pallehætter FAQ

Nedenfor har vi samlet en række af de spørgsmål vi oftest får om pallehætter.

Hvad er pallehætter

Pallehætter er en form for emballage, der bruges til at beskytte og sikre lasten på en palle. De er typisk lavet af plast eller træ og passer over toppen af ​​pallen for at holde varerne på plads og forhindre, at de falder af. Pallehætter kan også bruges til at beskytte varerne mod vejr og skade under transport.

Hvorfor bruge en pallehætte?

Pallehætter bruges for at sikre, at varerne forbliver rene, tørre og beskyttede, især under udendørs opbevaring eller transport, hvor de kan blive udsat for vejrpåvirkninger som regn, sne eller direkte sollys.

Er alle pallehætter samme størrelse?

Nej, ikke alle pallehætter er den samme størrelse. Pallehætter kommer i forskellige størrelser for at passe til forskellige størrelser af paller. Standardstørrelsen for en palle er ofte 1200 mm x 1000 mm, men der findes også andre størrelser som 800 mm x 600 mm og 1200 mm x 800 mm. Derfor, er det vigtigt at vælge den rette størrelse pallehætter til den pågældende palle størrelse for at sikre den bedste beskyttelse og sikkerhed for varerne.

Hvad er pallehætter lavet af?

De fleste pallehætter er fremstillet af polyethylenplast. Dette materiale er valgt på grund af dets modstandsdygtighed over for vand og dets holdbarhed.

Kan pallehætter genbruges?

Mange pallehætter er designet til engangsbrug, men afhængigt af materialets tykkelse og kvalitet kan nogle hætter genbruges flere gange, hvis de håndteres og opbevares korrekt.

Hvordan påføres en pallehætte?

En pallehætte trækkes simpelthen over toppen af pallen og ned over siderne. Nogle pallehætter har en elastisk bund for at sikre en tæt pasform, mens andre kan fastgøres med tape eller stropper.