Hætter

Pallehætter og krympehætter beskytter dine varer mod støv og snavs. Pallehætten placeres løst over varerne, mens krympehætten fikserer varerne på pallen. Køb i dag og vi leverer i morgen.  Pallehætter benyttes til at tage over dine varer der står på paller, det beskytter mod snavs og vand. Perfekt investering til dig der ikke ønsker, at dine forsendelses varer bliver våde og snavset. Hætten er lavet af plastik, og fås i mange størrelser, alt efter hvor stor din palle er. Pallehætterne bliver lagt løst over dine paller.

Vi har også et stort udvalg af krympehætter. Krympehætter beskytter, ligeson palle hætten, dine varer mod snavs og vand. Forskellen er, at krympehætterne sidder tæt til pallen, og krymper ved varmepåvirkning fra en krympekanon eller krympeanlæg. Krympehætte palstikken fås også i forskellige størrelser. Vi har et stort udvalg, med garanti for du finder det du mangler.

Super smart måde at mindske skader på dine paller. Du kan finde et stort udvalg her på siden, alt er til laveste pris til bedste kvalitet.

Hvis du står og skal sende dine paller til lande, som USA, Kina, Australien, New Zealand, Mexico og Canada, skal du være opmærksom på deres restriktioner på træpaller, vi har her på siden træpaller til super billige penge, de er lovlige i de ovennævnte lande. Hvis du ønsker ekstra beskyttelse til dine varer kan det være en god ide, at pakke dine paller ind i vores super billige bobleplast- stort udvalg, som giver super beskyttelse.