Quilling

Quilling er en rigtig sjov teknik, hvor man ruller små papirstrimler ved hjælp af en quillingpen, og efterfølgende bruger dem f.eks. i tilhørende designrammer. De kan også bruges til at sætte på kort, kortene kan bruges i mange anledninger, bl.a. konfirmation, bryllup, barnedåb, takkekort, indbydelser eller fødselsdagskort. Herefter fæstnes de ved hjælp af lim, lak og måske lidt glimmer. Lim er vigtigt til at sætte det fast på kort og designrammer, ellers kan det ikke sidde fast.

Man kan finde en masse inspiration på YouTube, der kan du finde video der viser hvordan du gør og en masse forslag til hvad du kan lave. Du skal blot bruge søge ordet "Quilling".

Quilling er i den seneste tid blevet mere og mere populært. Det startede oprindeligt i Europa i 1800-tallet, men er først i de seneste år kommet på mode igen. Man kan lave utrolig mange forskellige ting med quilling. Det er unikt og smukt.

Du kan hos Grafical.dk købe quilling i sæt med både strimler, vinduesrammer og designrammer. Du kan købe mange forskellige sæt i flere forskellige størrelser. Du kan også købe quillingboards og quillingpen.

Kort til quilling må gerne være meget enkelte, quilling flyder en stor del på kortet og stjæler opmærksomheden fra det meste andet, hvilket ligger godt til en enkel grundfarve på kortet. Farven på kortet kan selvfølgelig afhænge af et eventuel tema til festen eller lign. Lav selv kort er derfor en god mulighed for dig.

Vi har et stort udvalg af forskellige farver strimler. De fås i mange forskellige farver toner. Vi har hos Grafical.dk mere end 10.000 hobbyartikler på lager til en super billig pris, der er nu ingen undskyldning for at lade vær med at være kreativ. Vi har hurtig levering og gratis fragt over 596 danske kroner. VI har konkurrence dygtige priser og sigter altid efter at have de laveste markedspriser.  

Origami er en anden sjov papirfoldning hobby, og du kan se vores store udvalg af origamipapir til super billige priser. via dette link.