Flettede julehjerter

Flettede julehjerter og tilbehør til super priser. Køb flettet julehjerte til lavpris. ✓ Flere varianter ✓ Tilbudspriser ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Flettede julehjerter » Køb julehjerter til lavpris

Flettede julehjerter i stort udvalg. Her på siden finder du flettet julehjerte som du helt selv kan flette. Vi har masser af papirstrimler, der egner sig perfekt til at lave flettede julehjerter. Gør julen endnu hyggeligere med dine egne flettede julehjerter fra Grafical.dk. Du finder det store udvalg af flettede julehjerter til Danmarks bedste priser. Bestiller du lagervarer i dag, leverer vi direkte til din adresse indenfor 1-3 hverdage.

Færdiglavede julehjerter

Foruden de flettede julehjerter har vi også et stort udvalg af mere eller mindre færdiglavede julehjerter i alle mulige forskellige materialer. Hvis du ikke lige har tid til at lave flettet julehjerter, er det noget lettere at købe dem færdiglavet. Du finder forskellige jule hjerter lige her på siden.

Gør det selv julehjerte

Måske er du typen der synes at et rigtigt julehjerte er et hjemmelavet julehjerte. Hos Grafical.dk finder du alt hvad du behøver af papir til at klippe-klistre, når du skal lave julehjerter med resten af familien. I mange familier samles man om køkkenbordet og laver julepynt alle sammen samlet. Her er flettede julehjerter helt sikkert et hit at lave. Et flettet julehjerte kan man lave i mange forskellige farver, varianter og størrelser. Du finder alt du skal bruge til hjemmelavet julehjerte.
Men et hjemmelavet julehjerte behøver ikke være klippet og foldet af papir, Vi har også et stort udvalg af julehjerter i f.eks. stof, papir, papmache, læder og andre materialer, som enten kan bruges som de er, eller kan dekoreres, så du skaber dine egne flotte julehjerter med dit helt personlige præg. Mal dem eller udsmyk dem med glitter, julepynt eller hvad der lige falder dig ind - kun fantasien sætter grænser.

Flette julehjerte og julestjerne flet

Det er også flot at flette stjerner til julehjemmet. Du kan finde en masse udstyr til at flette julestjerner selv under vores kategori julestjerner. At flette en julestjerne kræver lidt øvelse, men når du har lavet mange julestjerner, går det som en leg. Søg efter guides og skabeloner på nettet og bliv en haj til at lave DIY julestjerner. Heldigvis bruger man ofte det samme materiale til flettede julestjerner, som man bruger til flettet julehjerte.
Du kan også finde jule hjerte skabeloner på nettet, så man kan tage næste skridt og flette julehjerter med mønstre inde i hjertet. På nogle af vores varer, er der også en lille vejledning til at lave flettet julehjerte, hvis man er i tvivl om, hvordan man gør.

Husk mange af de flettede julehjerter du laver til juletræet kræver en limstift.

Mangler du andet end at flette julehjerter? Tjek vores store julekategori. Du finder det store udvalg af alt til flettede julehjerter her på siden. Køb til billige priser lige her på siden.

Har du mod på at lave dine egne flettede julehjerter? Find inspiration lige her.

Flettet julehjerte i alternative farver

Flette julehjerter behøver ikke nødvendigvis at blive holdt i de traditionelle julefarver såsom rød, grøn, hvid og gyldent. Her i varegruppen har vi tilføjet lidt glanspapir i forskellige farver, du kan vælge imellem, men hvis du vil have et endnu større farvevalg kan du tage et kig på vores varegruppe udelukkende med glanspapir. Alternativt kan du vælge noget af vores farvede papir. Det kan også bruges til at flette julehjerte, hvis du holder dig til de tyndere papirtyper på 80g ca. Hvis du virkelig vil give dit julehjerte ekstra pang, kan du flette det af design papir. Vi har f.eks. designpapir med forskellige juletryk, der kan bruges til et virkelig flot julehjerte. Bemærk dog, at dette papir ofte er kraftigere og derfor kan være sværere at flette julehjerter med end tyndere papir.