Julestjerner

Kæmpe udvalg af Julestjerner på Grafical.dk. Vælg mellem julestjerne med lys og julestjerne papir og meget mere ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Julestjerner til pynt » Tilbudspriser på jule stjerner

Find billige julestjerner og julestjerne med lys til pynt af dit hjem og dit juletræ. Hvad end du ønsker at folde julestjerner eller købe færdiglavede julestjerner er det i denne varegruppe, du skal kigge. Her har vi nemlig samlet et stort udvalg af stjerner til julen, som du kan pynte op med derhjemme og på juletræet - naturligvis til en favorabel pris. Alt fra kæmpe julestjerne papir, kunstige julestjerner, julestjerner med lys og stjernestrimler findes lige her.

Julestjerner med lys hører til den hyggelige jul

Julestjerner er altid et kæmpe hit til julen. I vores sortiment finder du utrolig mange flotte julestjerner til vinduet, julestjerner med lys og andre store julestjerner. Vi har naturligvis også masser af julestjerne papir, hvis du skulle være interesseret selv at lære, hvordan man laver flettede julestjerner. Julestjerner med lys til vinduet er altid rigtig populært i julemåneden, da det giver et hyggeligt lys i de mørke dage. Det giver også en rigtig god følelse af jul, når man går rundt i byen og ser de forskellige stjerner med lys hænge hos alle beboerne. Hvis man ikke er så meget til at have julestjerner med lys i vinduet, kan man også bruge disse jule stjerner til bare at hænge på væggen som rigtig fin pynt. Her kan de også sagtens give et hyggeligt lys. Derudover har vi selvfølgelig også julestjerne til juletræ, så pynten ikke fejler noget i år.

Julestjerne papir til juletræ

Udover flotte stjerner med lys, kan du også her finde julestjerne til juletræ. Vi har mange forskellige varianter, så der er helt sikkert noget, der passer til din smag. Det er blandt andet muligt at købe jule stjerne som transparent eller stjerner, der er lavet af papmaché. De er super flotte og kommer med snor, så de er meget nemme at hænge på juletræet. Du kan altså lav en julestjerne papir, i lige det mønster eller den farve du ønsker. Den meste kendte julestjerne til juletræ er selvfølgelig de store stjerner på toppen af juletræerne. Efter det kommer den hjemmelavede julestjerne. Julestjerner flet har altid været meget populært i de danske familier, og den tradition kan vi helt sikkert hjælpe med.

Flette julestjerner papir

Flet en julestjerne papir - det lyder simpelt, men tag ikke fejl. Det er ikke ligetil at lave en flettet julestjerne, da det kræver lidt fingerfærdighed. For at kunne flette julestjerner papir på nemmeste og hurtigste vis, er det vigtigt at du enten selv er i stand til at kunne klippe papir til dem af glanspapir yderst præcist eller køber færdiglavede stjernestrimler til formålet. De præklippede stjernestrimler er oftest den letteste måde, hvis du skal flette julestjerner papir. Vi har oprettet en særlig underkategori kun for disse papirstjerner til juletræet, som du selv kan flette. Der finder du alt, hvad du behøver. Det er også muligt, at folde julestjerner i papir, så de får en 3D effekt. Denne DIY julestjerne i papir kan enten stilles på et bord, hænge i en snor på dit juletræ eller f.eks. i vinduet ellers stilles på dine hylder sammen med nisse-figurer, kravlenisser og andre former for julepynt. Hvis du bliver træt af at flette jule stjerner, kan du også købe en julestjerne med lys.

Flet julestjerner med julestjerne papir

Lær at lave julestjerner flettede med en julestjerner opskrift. Det er ofte noget lettere at skal lære kreative ting, hvis man har en guide eller julestjerne skabelon, der viser præcis, hvordan man skal gøre. I de fleste tilfælde, er det letteste at søge efter flette julestjerner skabelon. Det kan være lidt et cirkus for nogle, men det er altid muligt med en god guide. De fleste kender nok de små hvide julestjerner papir. Dem tænker jeg, at vi alle sammen har set. Er du mere hardcore til at flette julestjerner, kan man også lave flettede julestjerner med 12 strimler, som kan ligge på kommoden, hænges i juletræet, eller hvad man nu lige har lyst til. Det bliver en stor julestjerne, men også rigtig flot og dekorativ. Så hvis du sidder klar med dine strimler til julestjerner, kan du step-by-step følge med i en youtube julestjerne guide, og se hvordan man laver papir til julestjerner.

Hvis du stadig ikke helt har opbrugt din kreative energi endnu med julestjerne papir, og i stedet har bestilt en julestjerne med lys, er det også muligt at lave hæklede julestjerner. Det kræver naturligvis, at man har lidt snilde i at hækle, ellers er det selvfølgelig en god idé at lære det først. Er det nu tilfældet, at du er en hækleekspert, kan jeg anbefale at finde en hæklet julestjerner opskrift og give sig i krig med dette. Da vi ikke er nogen hajer til hæklede julestjerner, vil vi undgå give tips til projektet. Held og lykke herfra! Der er masser af muligheder, når det kommer til jule stjerner. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Så det er bare, at springe ud i det, så man får at få lavet den ene fine jule stjerne efter den anden. Og så selvfølgelig gerne lidt inden det bliver juleaften.

Julestjerne med lys

Vil du gerne have lidt mere hygge i den mørke juletid, kan du også købe en stjerne med lys på Grafical.dk. Vi har flere forskellige julestjerner med lys, som har et lavt strømforbrug med LED lys og samtidig har timer, så du kan indstille, hvor lang tid din julestjerne med lys batteri skal lyse. Vi har både julestjerner til vinduet og stjerner med lys til udendørs brug. Prøv at købe en led julestjerne og se, hvor hyggeligt det ser ud. Vi har også en stor julestjerne med lys på 75 x 75 cm samt julestjerne udendørs til haven.

Jule stjerner som familieprojekt

Du kan også få stjerner til juletræet lavet i mange forskellige materialer. Pap, papmache, akryl, glas, plastik og polystor (flamingo) eller julestjerne med lys. Mange af disse julestjerner er velegnede til at blive dekoreret, hvilket er et herligt familieprojekt i dagene op til jul. Med maling, glimmerlim, decoupage, silk-clay eller foam-clay og perler mm. kan I gøre jeres julestjerner så farverige og flotte som netop I ønsker. Nogle julestjerner i glas kan man også lave til en stjerne med lys, som gør dem virkelig flotte. Mange af disse julestjerner kan også bruges uden at udsmykke dem først. F.eks. er vores stjerner i træ utroligt flotte i deres naturfarver. Der er masser af muligheder for at være kreativ og selv lave sin papir julestjerne, og hvis man kan gøre det sammen med familien, er det jo bare et kæmpe plus! Du kan her på siden købe alt du skal bruge til selv at lave stjernerne. Vi har masser af forskellige varianter i mange flotte farver, så det ikke altid bliver den kendte hvide julestjerne. Det kan eksempelvis være noget til julestjerner blomst. Kig videre i julestjerners univers, og find præcis det, du synes bedst om.

Julestjerner FAQ

Her kan du læse svar på de mest almindelige spørgsmål omkring flette julestjerner, julestjerne med lys og julestjerne papir. Flet julestjerner med stjernestrimler og få de flotteste flettede julestjerner.

Hvordan laver man en julestjerne?

Det kræver lidt øvelse at flette en julestjerne, men når du har lavet mange julestjerner, går det som en leg. Søg efter skabeloner og guides på nettet og bliv en haj til at lave DIY julestjerner papir. Du kan finde en opskrift eller idé til at flette en stor julestjerne her.

Hvor kan jeg købe julestjerne med lys?

På Grafical.dk har vi et stort udvalg af julestjerne med lys samt strimler til julestjerner papir - kig dig omkring blandt vores kæmpe udvalg af julestjerne papir og stjerne med lys og start dit kreative juleeventyr.

Hvad skal jeg bruge for at flette julestjerner?

Hvis du vil kaste dig ud i at lave strimlerne selv, anbefaler vi at bruge en rulleskæremaskine, da ujævnheder vil gøre det svært at flette. Hvis du vil gå den nemme vej, så find vores forskellige bud på dit næste julestjerne fletteprojekt.

Hvor skal jeg hænge mine julestjerner?

Du bestemmer helt selv om du vil sætte en snor i, så du kan hænge dem på dit juletræ eller om de skal ligge frit på et møbel eller i et nisselandskab - kun fantasien sætter grænser.