Julestjerner

Stjerne, dia. 6 cm, 9stk.
På lager - Levering 1-3 hverdage
Find billige julestjerner til pynt af dit hjem og dit juletræ. Hvad end du ønsker at folde julestjerner eller købe færdiglavede julestjerner er det i denne varegruppe du skal kigge. Her har vi nemlig samlet et stort udvalg af stjerner til julen, som du kan pynte op med derhjemme og på juletræet - naturligvis til en favorabel pris.

Lav flettede julestjerner med familien
En af de mest populære former for julesthjerner er de flettede.For at kunne flette julestjerner på nemmest og hurtigst vis, er det vigtigt at du enten selv er i stand til at kunne klippe papir til dem af glanspapir yderst præcist eller køber færdiglavede stjernestrimler til formålet. De præklippede stjernestrimler er oftest den letteste måde, hvis du skal flette julestjerner. Vi har oprettet en særlig underkategori kun for disse papirsstjerner til juletræet, som du selv kan flette. Heri finder du alt hvad du behøver.

Flotte folde julestjerner i papir
Julestjerner af papir behøver ikke kun være flettede, de kan også være foldede, så de får en 3D effekt. Disse julestjerner kan enten stilles på et bord, hænge i en snor på dit juletræ eller f.eks. i vinduet ellers stilles på dine hylder sammen med nisse-figurer, kravlenisser og andre former for julepynt]

Julestjerner som familieprojekt
Du kan også få stjerner til juletræet lavet i mange forskellige materialer. Pap, papmache, akryl, glas, plastic og polystor (flamingo) bl.a. Mange af disse julestjerner er velegnede til at blive dekoreret, hvilket er et herligt familieprojekt i i dagene op til jul. Med maling, glimmerlim, decoupage, silk-clay eller foam-clay og perler mm. kan I gøre jeres julestjerner så farverige og flotte som netop I ønsker. Mange af disse julestjerner kan også bruges uden at udsmykke dem først. F.eks. er vores stjerner i træ utroligt flotte i deres naturfarver.