Kræmmerhus

Kræmmerhuse guld Højde 18 + 28 cm 120 gram - 3 stk
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Her ser du vores store udvalg af kræmmerhuse. I denne kategori kan du bl.a. et kræmmerhus til juletræet, enten færdiglavede eller et kræmmerhus du selv kan dekorere. Vi har alt lige et traditionelt papir kræmmerhus, til styropor kræmmerhuse og kræmmerhuse i papmaché. Du kan selv dekorere dit kræmmerhus med enten maling eller forskelligt julepynt og glimmer. Kun fantasien sætter grænser for hvordan du kan dekorere dine kræmmerhuse. Vi har også forskellige flette- og foldesæt, så du selv kan folde dit kræmmerhus. De er med de fineste mønstre fra Vivi Gade Design.

Det første kendte kræmmerhus blev lavet i 1866 og siden da har kræmmerhuse været en fast del af julepynten i de fleste danske hjem. Dette alsidige stykke julepynt er nemlig ikke kun flot og nostalgisk men også praktisk. Mange fylder f.eks deres kræmmerhus med små stykker slik, bolcher, pebernødder og lignende. Samtidig er et hjemmelavet kræmmerhus noget man kan hygge sig med i familien.
Sammen med familien kan du også pynte dit kræmmerhus, og give det et personligt præg. Hvis I gemmer slik og hjemmebag i jeres kræmmerhuse, kan det også være en god idé på forhånd at have et kræmmerhus til hvert af børnene, så man kan sikre sig, at der netop i det slik de foretrækker i deres kræmmerhus.

Brug et kræmmerhus kreativt
Keglerne i styropor kan også bruges til at lave sjove hjemmelavede nisser med. Her kan du se vores store udvalg af forskellige materialer til at lave dine hjemmelavede nisser med. Mangler du andre ting til at kunne klippe- klistre hjemmelavede kræmmerhuse og andet julepynt af, så kan du her se alle de forskellige ting du kan bruge til juleklip. Du kan både finde limstifter, sakse, glanspapir og meget mere. Glanspapiret kan du blandt andet bruge til at lave dine egne hjemmelavede kræmmerhuse med. Så kan du selv bestemme både farver og størrelser. Du kan også klippe strimler til guirlander eller musetrapper.

Det er super hyggeligt at sidde og lave et hjemmelavet kræmmerhus og andet julepynt, med julesnolder i skålen, julemusik i radioen og familien ved din side. Så kan I også bage pebernødder, som I kan putte i de færdige kræmmerhuse og hænge på juletræet.