Vinemballage

Her på siden kan du købe forskellige slags gaveæsker til vin eller forsendelsesemballage til vin som kan indeholde fra 1 og op til 6 vinflasker. Vælg mellem brunt bølgepap, sorte vin æsker eller polystyrol. Vinen er blevet drukket af mennesker i over 10.000 år. Romerne var specielt dem der drak vinen, men efter Romerrigets fald, blev det mere almindeligt for almindelige mennesker at drikke det, men kvaliteten på vinen var ikke så god, og derfor skulle den drikkes hurtigt. I dag er vin en fin drikke, som man ofte får til et godt stykke kød, eller til en fest. Det er også i dag meget almindeligt og fint at give vin i gave. Men synes du det er ved at være træls, bare at komme med en vinflaske? Vinemballage er den perfekte måde, at give den vinflasker lidt ekstra pynt. Du kan her købe forskelligt vinemballage, både i brunt bølgepap og sorte vinæsker. De sælges som æsker, hvor der kan være 1-6 vinflasker i. Vi sælger dem til rigtig gode priser, kvaliteten er super lækkert, og du får hvad du betaler for.

Hvis du alligevel synes det trænger til endnu et pift, som kan vi anbefale at pakke det ind i gavefolie, gavefolie er perfekt til et lækkert finish til en gave.

Skal din gavemodtager have noget til den søde tand med i gaven? Så kan du finde det her konfekture til dig med en sød tand - GODE PRISER.