Pakkefilm

Stort udvalg af pakkefilm til billige priser. Strækfilm er både super holdbar og økonomisk at bruge. Pakkefilmen er elastisk, og du får mange meter for pengene. Effektiv beskyttelse af dit gods mod regn og støv. Sender jeres virksomhed mange varer ud af huset, så kan du her se vores løsning med pakkefilm. Strækfolien er en tynd film, som du kan strække, så det strammes omkring paller eller kasser. Pakkefilmen er den perfekte beskyttelse af dit gods, og holder varer på paller stabile under transport.

Pakkefilm i klar plast, kan du let vedlægge fragtbreve og lignende indeni, så det stadig kan scannes ved aflevering. Skal dine varer i stedet være mere "anonyme", så kan du også benytte plastfolie i sort, så man ikke kan se, hvad pallen indeholder. Den sorte billig strækfilm er også god at bruge, hvis det er varer, som er følsomme overfor sollys og lignende.

Pakkefilm er en økonomisk måde at få dit gods emballeret på. Noget håndstrækfilm kan strække sig helt op til 300%, så du får meget ud af hver meter. Samtidig beskytter strækfilm til paller også dine varer for regn og støv, så dine varer ikke taber værdi på lager eller under fragt.

Rullerne med pakkefilm kan monteres både på maskiner ved storlagre, eller på en strækfilm dispenser også kaldet en håndwrapper til mindre lagre. Du kan få masser af størrelser og tykkelser, så du får lige det der passer til dit behov.

En anden plastfolie til emballering af dine paller, kan også være plastikhætter. Færdige plast hætter i forskellige størrelser, der er klar til at blive trukket over dit gods.