Pakkevægte

Pakkevægt i stort udvalg. Køb digital vægt, pakkevægte og industrivægt på Grafical.dk ✓ Hurtig levering ✓ God kvalitet ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Brevvægt - DYMO M10 med USB op til 10kg
2 anmeldelser
Skaffevare

Forventet: 14-12-2023

Brevvægt - DYMO M2 op til 2 kg
Før DKK 669,00
DKK 535,20 pr. Stk
Skaffevare

Forventet: 14-12-2023

Pakkevægt - DYMO S100 med USB op til 100kg
Skaffevare

Forventet: 14-12-2023

Pakkevægt - DYMO S50 med USB op til 50kg
Skaffevare

Forventet: 14-12-2023

Pakkevægte » Køb pakkevægt billigt på Grafical.dk

På Grafical.dk kan du finde en pakkevægt billig, der passer til netop dine behov. En pakkevægt er nemlig ikke bare en pakkevægt. Der findes pakkevægte i forskellige klasser. En pakkevægt kan typisk tage op til enten 50 kg, 100 kg eller 180 kg, alt efter model.
Derudover findes der forskellige former for displays til din pakkevægt. De fleste kommer med et fastmonteret display, der udgør en fast del af pakkevægten. Men du kan også få en model pakkevægt med display til montering på væggen. Det er f.eks. brugbart til pakkevægte, hvor du forventer at have store genstande på vægten, der kan komme til at blokere for displayet, og dermed gøre det svært at aflæse. Det er derfor ikke underligt, at det især er nogle af de større pakkevægte der har et løst display til at montere på væggen.

Når du skal vælge billig pakkevægt kan det også være nødvendigt at overveje strømkilde. Mange pakkevægte kører på batterier, mens andre skal sluttes direkte i en stikkontakt. De batteridrevne er selvsagt mere mobile og gode til lagersituationer, hvor du har brug for at flytte rundt. Til gengæld skal du investere i batterier med jævne mellemrum. En pakkevægt 50 kg med ledning er perfekt til f.eks. en fast pakkestation, hvor du har nem adgang til strøm.
Derudover findes der kombiversioner af pakkevægte. Det kan f.eks. en Dymo pakkevægt der kan tilsluttes strøm via USB, 220V adapter, eller med 3 stk AAA-batterier. Så hvis man har behov for at flytte sin pakkevægt ofte, så har man også mulighed for dette hvis man bruger almindelige batterier.

Hvorfor bruge en billig pakkevægt?

En god pakkevægt billig, som dem fra DYMO, er med til at undgå forkert frankering af din virksomheds forsendelser så du dermed bliver sparet for bøder og for meget besvær. En Dymo pakkevægt 50 kg er meget robust og er utrolig holdbar. Med den rette pakkevægt er det nemt, at veje din pakker og få sendt dem rigtigt afsted, med den rigtige porto betalt. Hvis man sender en pakke, hvor man har betalt for lidt porto, så kan forsendelsen gå tilbage og man kan blive pålagt ekstra gebyr. Det kan blive en kostelig affære, hvis man for eksempel har sendt en masse ens pakke samme dag, og de alle er underfrankeret. Så bliver man pålagt gebyr for hver eneste pakke. Selv om man sender store eller små pakke, så kan den største vægt tage tunge pakker op til 180 kg. Den næst største kan tage op til 100 kg og den mindste op til 50 kg. Super nemt og hurtigt at veje din pakke.

Pakkevægte og andre digitale vægte

Nu ved du hvor man kan få en god digital pakkevægt, men hvis du står og skal have sendt en pakke afsted, så kan det også anbefales at kigge på vores super billige postæsker til forsendelse af varer. Hvis du mangler tape til lukning af din pakke har vi kvalitets pakketape til konkurrencedygtige priser.

Pakkevægte fra Dymo i super god kvalitet. Du kan veje dine pakker med en pakkevægt, som kan købes med 50 kg, 100 kg og 180 kg. Pakkevægtene har løst display, som kan monteres på væggen. De fleste pakkevægte har også mulighed for USB tilslutning.

Fandt du ikke den rette digital pakkevægt pris?

Vi forsøger altid at sælge vores pakkevægte så billigt som muligt. Men hvis du vil finde ekstra gode tilbud, så bør du overveje at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så får du automatisk besked næste gang vi kører pakkevægt tilbud eller f.eks. har fragtfri dag, så du kan spare på prisen, mens vores pakkevægt bliver sendt på overarbejde. Foruden en billig pakkevægt kan du også være heldig at vinde en af vore lækre præmier. Som modtager af nyhedsbrevet deltager du nemlig automatisk de konkurrencer vi holder flere gange om året.

Hjælp til pakkevægt?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at finde den rette pakkevægt eller industrivægt til dine behov. Så er du mere end velkommen til at sende en e-mail eller give et ring til vores søde kundeservice-medarbejdere. De sidder klar til at hjælpe dig med alle pakkevægt relaterede spørgsmål. Og skulle du have et pakkevægt spørgsmål de ikke kan svare på, så ved de helt sikker, hvor vi kan finde svaret. Så kan du få skiftet din pakkevægt brugt ud.