Pakkevægt

Stort udvalg i pakkevægte og brevvægte. Køb digital vægt, pakkevægt og brevvægt ✓ Hurtig levering ✓ God kvalitet ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Brevvægt - DYMO M10 med USB op til 10kg
2 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Pakkevægt - Køb pakkevægte billigt på Grafical.dk

Pakkevægt er næsten uundværlig hvis man har behov for at sende mange pakker eller breve. Vi har forhandler heldigvis en række Dymo pakkevægte i en god kvalitet til konkurrencedygtige priser. En pakkevægt kan typisk tage op til 50 kg, 100 kg eller 180 kg, alt efter model. Nogle af de større pakkevægte har et løst display til at monterer på væggen. En Dymo pakkevægt tilsluttes strøm via USB, 220V adapter, eller med 3 stk AAA-batterier. Så hvis man har behov for at flytte sin pakkevægt ofte, så har man også mulighed for dette hvis man bruger almindelige batterier.

Hvorfor bruge en pakkevægt?

En god pakkevægt, som dem fra DYMO, er med til at undgå forkert frankering af din virksomheds forsendelser så du dermed bliver sparet for bøder og for meget besvær. En Dymo pakkevægt er meget robust og er utrolig holdbar. Med den rette pakkevægt er det nemt, at veje din pakker og få sendt dem rigtigt afsted, med den rigtige porto betalt. Hvis man sender en pakke, hvor man har betalt for lidt porto, så kan forsendelsen gå tilbage og man kan blive pålagt ekstra gebyr. Det kan blive en kostelig affære, hvis man for eksempel har sendt en masse ens pakke samme dag, og de alle er underfrankeret. Så bliver man pålagt gebyr for hver eneste pakke. Selv om man sender store eller små pakke, så kan den største vægt tage tunge pakker op til 180 kg. Den næst største kan tage op til 100 kg og den mindste op til 50 kg. Super nemt og hurtigt at veje din pakke.

Pakkevægte og andre digitale vægte

Nu ved du hvor man kan få en god pakkevægt, men hvis du står og skal have sendt en pakke afsted, så kan det også anbefales at kigge på vores super billige postæsker til forsendelse af varer. Hvis du mangler tape til lukning af din pakke har vi kvalitets pakketape til konkurrencedygtige priser.

Pakkevægte fra Dymo i super god kvalitet. Du kan veje dine pakker med en pakkevægt, som kan købes med 50 kg, 100 kg og 180 kg. Pakkevægtene har løst display, som kan monteres på væggen. De fleste pakkevægte har også mulighed for USB tilslutning.