+8.000 KundeanmeldelserPrisgaranti50.000 VarerLevering 1-3 hverdageGratis levering fra 799,-

Opslagstavle

Her kan du købe Opslagstavle på nettet

Grafical har et kæmpe udvalg af opslagstavler i hessian og kork. Vælg din opslagstavle mellem et hav af størrelser og mærker. Vi har gjort det meget overskueligt for dig at vælge lige den opslagstavle, der passer dig bedst, ved at sorterer tavlerne, så de billigste står øverst og jo længere du scroller ned, jo dyrere bliver de.

SE OG BESTIL VORES OPSLAGSTAVLER HER

Vi fører bl.a. mærker såsom Naga, Esselte, 3M og Nobo. Vælg opslagstavle i størrelser fra 40 x 60 cm op til 120 x 150 cm.

Udover hessian og korktavler, har vi også nogle specielle tavler med en såkaldt selv-helende overflade, så du ikke får synlige nålehuller i din opslagstavle.

Grafical er kendt for at sælge kontorartikler til utroligt lave priser. Det gælder også for opslagstavler, hvor du kan købe en opslagstavle til priser fra kun 33,36 kr. ekskl. moms. Vi har generelt et meget stort udvalg af varer på webshoppen - hele 35.000 varenumre kan du vælge i mellem nu. Køber du for 500 kr. ekskl. moms, sender vi dig varerne fragtfrit. De fleste af vores varer er lagervarer, som vi leverer fra dag-til-dag.

Du kan vælge mellem forskellige rammer til din opslagstavle bl.a. træramme eller aluminiums ramme.

Er du blevet fristet til at kigge nærmere på vores udvalg, så klik på nedenstående link:

GÅ TIL VAREGRUPPEN OPSLAGSTAVLER


Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Følg med

      

Kundeservice

Åbningstider:

Man - tor:  8.00 - 16.00
Fredag:     8.00 - 15.30

Grafical ApS   |   Nupark 45    |   7500 Holstebro   |   grafical@grafical.dk
Scroll To Top