Kork opslagstavle

Kork opslagstavle i alle mål. Tilbudspriser på opslagstavle kork. ✓ Super kvalitet ✓ Hurtig levering ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Opslagstavle kork 40 x 60 cm med træramme - BNT
1 anmeldelser
Før DKK 83,00
DKK 70,55 pr. Stk
På lager - Levering 1-3 hverdage

Kork opslagstavle » Billig korkplade online

Her kan du købe kork opslagstavle til billige priser. Du kan vælge mellem opslagstavler med korkplade i mange størrelser både små og stor opslagstavle op til 200 cm i bredden. Vi har i øjeblikket mærkerne Lintex, Esselte, BNT og Nobo. Det er samme billige fragtpris, når du bestiller store tavler som vores andre kontorartikler, og flere af modellerne er der gratis levering på.

Kork opslagstavle i kæmpe udvalg

Det ser rigtig hyggeligt ud at have en opslagstavle kork hængende på væggen. Der er lidt retroagtigt med sådan nogle store korkplader. Du kan bruge opslagstavlen til at hænge postkort, billeder, tegninger og huskesedler op med tegnestifter eller kortnåle, som vi også sælger her på Grafical.dk.

Vi har altid faste billige priser og gode tilbud på en ny kork opslagstavle. Vi har både kork opslagstavle med ramme og kork opslagstavle uden ramme. Opslagstavlerne uden ramme er egentlig en tyk korkplade på 16 mm, der er påsat skjulte beslag, der får tavlen til at svæve ud fra væggen, hvilket ser skide godt ud.

Hvis du godt kan lide gør-det-selv projekter, kan du overveje kork opslagstavle DIY. Vi har nemlig også et stort udvalg af hobbyartikler til kreative mennesker. Dog er vores opslagstavle kork så billige, at det næsten ikke kan betale sig at springe ud i et større projekt, når man bare kan købe sin opslagstavle kork, og få den leveret direkte til døren.

Husk dit opslagstavle kork tilbehør

En kork opslagstavle er ikke magnetisk ligesom køleskabsdøren, whiteboardtavler og glastavler. Så du kan kun sætte opslag op med nåle såsom kortnåle og tegnestifter og ikke med en magnet. Det vil også være synd at skrive på en opslagstavle kork, og ødelægge den flotte korktavle. Det er ikke rigtigt til at få farve af en kork opslagstavle, så vi anbefaler ikke at man skriver den. Tag et kig her på siden og se vores opslagstavle kork i forskellige mål. Vores korktavler kan du få i mange forskellige størrelser. Se udvalget og find et godt tilbud på din næste kork tavle.

Andet udvalg en opslagstavle kork

Vi har også andre opslagstavler end korktavler. Vil du eksempelvis gerne have en opslagstavle, som man kan skrive på, uden det ødelægger tavlen? Så tag et kig på vores store udvalg af whiteboard tavler. De er produceret præcist til det formål at skrive på dem. Til dem kan du også få tusser i alverdens farver, så der både er mulighed for at skive og tegne. Det er lidt sværere med en opslagstavle kork. Du kan også tage et kig på vores store udvalg af magnettavler. De er super gode til at have i hjemmet for vigtige beskeder til familien.