Krympefilm

Billigt krympefilm til emballering af diverse produkter. Vælg imellem flere størrelser og tykkelser. Krympefilmen er nem at anvende, og giver et flot slutresultat.
Krympefilmen er fremstillet af polyolefin, som krymper ved tilførelse af varme. Det er tynd og gennemsigtig plastisk, som sidder tæt til produktet. Du kan anvende de til mange ting, du ser hyppigst i hverdagen når du køber en DVD, et computer spil, Playstation spil eller blade og magasiner.

Du ser ofte krympefilm blive benyttet, men ligger måske ikke rigtig mærke til det. Det bliver ofte brugt til mange forskellige ting, og vi er efterhånden som mennesker blevet vant til at vores produkter er pakket ind på denne måde, derfor ligger vi heller ikke mærke til krympefilmen mere. Det er sjældent folk køber en DVD film eller et computerspil i en butik. Ofte downloader folk film fra nettet, eller benytter websites til at se deres film online. I dag kan du købe dine blade og magasiner online, så det ikke er nødvendigt at have dem i papirform.

Krympefilmen handles i flere forskellige størrelser og tykkelser, du kan selvfølgelig på Grafical.dk finde de fleste tykkelser og størrelser, til konkurrencedygtige priser.

Mangler du DVD'er eller Blue-ray diske til kopiering af data for backup, eller producerer du selv musik, billeder, grafiske filer eller dokumenter, der skal transporteres fra sted-til-sted, her finder du konkurrencedygtige priser på alle DVD´er og Blue-ray diske.

Eller står du og mangler noget sødt til en venide gave, så kan du her finde chokolade og andet godt til lave priser, som du selvfølgelig kan pakke ind med flor krympefilm.

Er du mere i det kreative hjørne? Vi har et stort udvalg af krympeplast, som kan bruges til at lave f.eks. figurer, smykker og nøgleringe.