Rørfolie

Rørfolie er en super billig løsning af emballering. Rørfolien kommer i ruller, så du selv kan tilpasse hvor meget du skal bruge, og derved undgå spild.  Rørfolie kommer i ruller, så det er let at tilpasse og du kan undgå spild. Rørfolien bruges ofte til indpakning og beskyttelse af runde og lange produkter. Rørfolien fås i mange størrelser og tykkelser, vi har mange forskellige, så derfor er det også med at vælge den rigtige størrelse til netop dit projekt. Rørfilmen kan også benyttetes som  affaldssæk, dog skal den lukkes med en posesvejser, tape, strips eller andre kreative ideer. Rørfilmen er i høj kvalitet til en god pris.

Det er let anvendelig og kan til passes til i længden, alt efter hvor stort et rør du har behov for. Eller hvis det vil have en affaldssæk, så kan du selv vælge hvor stor en affaldssæk du ønsker. Det er et fleksibelt materiale, som har mange gode funktioner.

Vil du bruge dine plastikrørfolie til affaldssække, og har du ikke en posesvejser, så kan du her købe kontor tape til lukning af dit rørfolie. Hvis du skal have sendt mange og tunge produkter til et udlandet, med restriktioner på træpaller, så kan du her finde engangs træpaller der er lavet af sammen presset varmebehandlet genbrugstræ.