Bioposer

Grønne bioposer på tilbud lige her. Stort udvalg af bioaffald poser med hurtig levering ✓ Billig fragt ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Bioposer » Bestil bioposer billigt her på Grafical.dk

Her finder du vores store udvalg af bioposer. Dvs. biologisk nedbrydelige poser til bioaffald eller andet komposterbart affald. De komposterbare affaldsposer til bioaffald gør det nemt at være miljøvenlig. Grafical.dk fører bl.a. miljøvenlige bioposer fra producenter som BioBag og Maistic. Ved at bestil bioposer sørger du for at skåne vores miljø og natur. Man siger, at omkring 30% af vores affald der ryger på genbrugsstationen eller til forbrænding, er organisk affald. På grund af det, fik man den idé at man kunne omdanne det organiske affald til kompost, blandt andet ved at putte det i en nedbrydelig emballage i form af grønne bioposer.

De kære bioposer har mange navne

Hvad end du kalder dem bioposer, miljøposer, BioBags eller bio affaldsposer så har disse bionedbrydelige poser alle det til fældes, at de er komposterbare og dermed miljøvenlige. Hos Grafical gør vi meget ud af at have et stort sortiment af bestille bioposer og bio skraldeposer du kan vælge imellem. I flere og flere kommuner landet over skal du nu inddele dit affald, så biologisk affald adskilles. Med bio affaldsposer som f.eks. de bionedbrydelige poser fra BioBag sikrer du, at ikke kun indholdet men også dine skraldeposer er komposterbare til glæde for naturen.

Grønne bioposer med lynhurtig nedbrydning

Mange af vores bionedbrydelige poser som f.eks. vore BioBag poser og Maistic poser er lavet af majsbaseret bioplast. Derfor er de bestille grønne bioposer 100% biologisk nedbrydelige og bliver nedbrudt i naturen inden der er gået 2 måneder. Foruden bio affaldsposer og bio skraldeposer findes der grønne bioposer affald til mange andre formål. f.eks. hundeposer og bionedbrydelige poser til indkøb. Med komposterbare hundeposer kan du f.eks. være sikker på, at din hunds efterladenskaber bliver hurtigt nedbrudt. Og med biologisk nedbrydelige bæreposer kan du som forretningsdrivende

Husker du at adskille dit affald?

Husk at vi også udover bioposer sælger affaldsspande og bio skraldespand her på siden. Vælg bl.a. mellem en lang række farver og modeller, så du lynhurtigt kan se hvilken skraldespand køkken der er din bio affaldsspand køkken, som du kan komme dine komposterbare affaldsposer i.

Vil du gøre mere for naturen kan du supplere dit valg af bioposer bestil ved at bruge miljøvenligt service af f.eks. bionedbrydelig plast, bambus eller palmeblade.

Hvor kan man købe bioaffald poser?

Du kan købe bio poser og lave din bestilling af bioposer lige her på Grafical.dk. Vi har små og store bioposer, så der er helt sikkert noget til ethvert behov. Vi er en stor dansk webshop som udover bestil nye bioposer køb også har +50.000 produkter inden for husholdningsprodukter, kontorartikler, hobbyartikler, IT-tilbehør, emballage og andet. Har du brug for vejledning til valg af bioposer, eller skal du have hjælp til at gennemføre din bestilling af bio poser, er du altid meget velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice på mail eller telefon.