Bioposer

Her finder du vores store udvalg af bioposer. Dvs. biologisk nedbrydelige poser til bioaffald eller andet komposterbart affald. De komposterbare affaldsposer til bioaffald gør det nemt at være miljøvenlig. Grafical fører bl.a. miljøvenlige bioposer fra producenter som BioBag og Maistic.

Kære bioposer har mange navne
Hvad end du kalder dem bioposer, miljøposer, BioBags eller bio affaldsposer så har disse bionedbrydelige poser alle det til fældes, at de er komposterbare og dermed miljøvenlige. Hos Grafical gør vi meget ud af at have et stort sortiment af bioposer og bio skraldeposer du kan vælge imellem.

Ræk naturen en hånd med bioposer
I flere og flere kommuner landet over skal du nu inddele dit affald, så biologisk affald adskilles. Med bio affaldsposer som f.eks. de bionedbrydelige poser fra BioBag sikrer du, at ikke kun indholdet men også dine skraldeposer er komposterbare til glæde for naturen.

Bioposer med lynhurtig nedbrydning
Mange af vores bionedbrydelige poser som f.eks. vore BioBag poser og Maistic poser er lavet af majsbaseret bioplast. Derfor er de grønne bioposer 100% biologisk nedbrydelige og bliver nedbrudt i naturen inden der er gået 2 måneder.

Bioposer til alle formål
Foruden bio affaldsposer og bio skraldeposer findes der grønne bioposer til mange andre formål. f.eks. hundeposer og bionedbrydelige poser til indkøb. Med komposterbare hundeposer kan du f.eks. være sikker på, at din hunds efterladenskaber bliver hurtigt nedbrudt. Og med biologisk nedbrydelige bæreposer kan du som forretningsdrivende

Gør det nemt at adskille dit affald
Husk at vi også sælger affaldsspande og skraldespande her på siden. Vælg bl.a. mellem en lang række farver og modeller, så du lynhurtigt kan se hvilken skraldespand der er din bio affaldsspand, som du kan komme dine komposterbare affaldsposer i.

Suppler dine bioposer med miljøservice
Vil du gøre mere for naturen kan du supplere dit valg af bioposer ved at bruge miljøvenligt service af f.eks. bionedbrydelig plast, bambus eller palmeblade.