6.000 KundeanmeldelserPrisgarantiLevering 1-3 hverdageFragtpris 59,-Fragtfrit fra 599,-

Køreunderlag - Hvorfor bruge køreunderlag?

Beskyt dine gulve med et køreunderlag til kontorstolen


Hvis du har et gulvtæppe, kan det være vanskeligt at køre rundt med din kontorstol på det, desuden vil gulvtæppet højst sandsynligt også blive slidt relativt hurtigt, i det område hvor du kører rundt med stolen.

Grafical har fundet en løsning, så du kan få køreunderlag leveret til en lav fragtpris


Det er vanskeligt at transporterer køreunderlag, fordi de fylder for meget, når de er foldet ud, så fragten vil blive for dyr. Det er begrænset, hvor meget man kan rulle dem sammen, uden at de knækker, så det skal man også passe lidt på med. Vi har arbejdet meget sammen med vores centrallager og transportør firmaer med at finde en løsning, så vi kan sende køreunderlag på en forsvarlig men samtidig økonomisk måde, så du som kunde kan få leveret underlagene til en samlet pris, der er til at betale.

Skal jeg vælge køreunderlag med eller uden pigge?


Et køreunderlag med pigge vil gøre det væsentlig lettere at kører kontorstolen ud og ind, og køreunderlaget vil samtidig beskytte gulvtæppet mod slid.

Her kan du se og bestille stoleunderlag med pigge til gulvtæpper >>

Hvis du har trægulve, som du ikke vil have ridset, så skal du anskaffe dig et underlag uden pigge. Vi har mange forskellige  størrelser af køreunderlag, som er lavet af blødt vinyl, der også er lyddæmpende.

Her kan du købe kontorstoleunderlag uden pigge til hårde gulve >>

De fleste af køreunderlagene er gennemsigtige, men vi har også underlag i farven sort, der vil passe godt til et mere lyst gulv.Her kan du se et køreunderlag
Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Følg med

      

Kundeservice

Åbningstider:

Man - tor:  8.00 - 16.00
Fredag:     8.00 - 15.30

Grafical ApS   |   Nupark 45    |   7500 Holstebro   |   grafical@grafical.dk
Scroll To Top