Køreunderlag - Billige priser på køreunderlag til kontorstol

Beskyt dine gulve med et køreunderlag til kontorstolen
Her kan du se et køreunderlag

Beskyt dine gulve med et køreunderlag til kontorstolen

Slip for ridser i dine trægulve og mærker i dine gulvtæpper med køreunderlag, der ikke blot beskytter dit gulv og gulvtæpper men også gør det nemmere for dig at køre rundt. Hos Grafical.dk har vi køreunderlag til din kontorstol i mange forskellige størrelser og prislejer. Så der er et køreunderlag for enhver smag og pengepung. Vælg f.eks. mellem køreunderlag med pigge - til brug på gulvtæpper, eller køreunderlag med anti-skrid-belægning til brug på f.eks. hårde trægulve. Du finder det billigt, nemt og bekvemt her på siden.

KØB KØREUNDERLAG HER

Grafical har fundet en løsning, så du kan få køreunderlag leveret til en lav fragtpris


Det er vanskeligt at transporterer køreunderlag, fordi de fylder for meget, når de er foldet ud, så fragten vil blive for dyr. Det er begrænset, hvor meget man kan rulle køreunderlag sammen, uden at de knækker, så det skal man også passe lidt på med. Vi har arbejdet meget sammen med vores centrallager og transportørfirmaer med at finde en god løsning. Grafical.dk kan derfor sende køreunderlag på en forsvarlig - men samtidig økonomisk måde - så du som kunde kan få leveret dine køreunderlage til en samlet pris, der er til at betale.

Skal jeg vælge køreunderlag med eller uden pigge?


Et køreunderlag med pigge vil gøre det væsentlig lettere at kører kontorstolen ud og ind, og køreunderlaget vil samtidig beskytte gulvtæppet mod slid.

KØB STOLEUNDERLAG MED PIGGE HER >>

Hvis du har trægulve, som du ikke vil have ridset, så skal du anskaffe dig et underlag uden pigge. Vi har mange forskellige  størrelser af køreunderlag, som er lavet af blødt vinyl, der også er lyddæmpende.

KØB KONTORSTOLEUNDERLAG UDEN PIGGE HER >>

De fleste af køreunderlagene er gennemsigtige, men vi har også underlag i farven sort, der vil passe godt til et mere lyst gulv.
Er køreunderlag og stoleunderlag det samme?

Er køreunderlag og stoleunderlag det samme?

Det korte svar er ja, idet køreunderlag til kontor er præcis det samme som et stoleunderlag. Kært barn har mange navne. Både køreunderlag og stoleunderlag bliver typisk lagt under et skrivebord for at beskytte gulve og gulvtæpper mod slid og ridser fra di kontorstol.

På Grafical.dk kan du online købe billige køreunderlag til kontorstol. Fordelen ved dette er, at du kan vælge mellem et stort udvalg af stoleunderlag med og uden pigge. At vi har billige priser og ofte gode tilbud på kontorstolsunderlag og kontorstole. Samt at vi leverer dit nye køreunderlag direkte til din adresse uanset om du handler privat, er erhvervskunde og køber ind til et kontor eller er en offentlig kunde, der køber ind til et kontor, en skole eller institutioner såsom børnehaver og vuggestuer.

For at kunne give dig den bedst mulige pris på vores køreunderlag og andre varer, har vi sparet udgiften til et showroom væk. Du kan derfor kun se vores køreunderlag på webshoppen. Ønsker du at se et køreunderlag ved selvsyn, kan du evt. gå i detailbutikker såsom Ikea, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bilka. Vi står altid klar til at hjælpe dig med en god pris på vore køreunderlag og sørger for at de bliver bragt lige til døren.