Gulvbeskytter

Gulvbeskytter i kæmpe udvalg. Billige priser på stoleunderlag i top kvalitet ✓ Hurtig levering ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Gulvbeskytter - Køb stoleunderlag til kontorstol

Stort udvalg i gulvbeskytter til billige priser. Alt i kontorstol underlag i plast og filt i flere farver både klar, sort og forskellige gråtoner samt størrelser og former. Billig fragt og hurtig levering. +10.000 Trustpilot anmeldelser.

Gulvbeskytter plast

Her kan du købe gulvbeskytter i farver. Hvis du ikke har lyst til at have de traditionelle stoleunderlag i klar plast, får du her nogle flere alternativer. Klik her for at se vores udvalg af gulvbeskytter plast. De forskellige muligheder omfatter både andre farver såsom sort og grå samt forskellige materialer og former. Du vil på sigt kunne vælge mellem flere forskellige typer af gulvbeskytter, så du kan bruge det til indretning af dit kontor på en måde, så funktion og design går op i en højere enhed.

Gulvbeskytter med pigge til tykke tæpper

Hvis du har tykke tæpper på gulvene er det en god idé at købe stoleunderlag med pigge, som ligger bedre fast på gulvtæppet og ikke rutscher rundt, når du går og køre på det med kontorstolen. I denne varegruppe med gulvbeskytter, har vi dog kun kørestolsunderlag uden pigge.