Juletræspynt

Kegle styropor Højde 14,5 cm, diameter 6 cm - 5 stk
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Ingen jul uden juletræ og intet juletræ uden juletræspynt. Derfor har vi samlet al vores juletræspynt her i kategorien, så du nemt kan søge i det og finde præcis den type juletræspynt, som passer til din og din families stil. Hvad en det er traditionel gammeldags juletræspynt eller en mere moderne og stilren form for juletræspynt. Her på siden vil du også fra tid til anden finde deciderede juletræspynt tilbud.

Find billig juletræspynt hele året
Hos Grafical.dk har vi hele året et stort og godt udvalg af billig juletræspynt, hvad end der er tale om f.eks. plastik julekugler eller glaskugler, guirlande, kræmmerhuse og forskellige andre former for juleophæng til familiens juletræ. Her finder du også et kæmpe udvalg af billige julehjerter og julestjerner til juletræet.

Er du til hjemmelavet juletræspynt kan du med fordel tage et kig i vores kategori for hjemmelavet julepynt hvor du - foruden pynt til hele huset - også kan finde juletræspynt. I vores kategori for guirlande finder du både papir der er færdiglavet til at lave guirlander med, ligesom du kan finde papir som du selv kan klippe i de retter størrelser.
Hvis I selv klipper og klistrer til jul, vil et par hjemmelavede flettede julehjerter eller flettede julestjerner også være et perfekt valg af juletræspynt til juletræet.

Husk, at en god limstift er vigtig til at lukke hankene på mange flettede julehjerter og julestjerner foruden mange andre former for juletræspynt i papirform.

Foruden juletræspynt i glas, papir og metal finder du også her i kategorien en masse juletræspynt lavet i træ. Det kan enten anvendes i sin naturlige farve eller familien kan samles om at male det. Hvis du ønsker at din maling skal stå flot på dit juletræspynt af træ, anbefaler vi, at du først enten lakeret dit juletræspynt eller maler det med et lag klar PVA- eller skolelim inden du giver dig i kast med at male dit juletræspynt. På den måde står farverne klarere frem, og du undgår, at al for megen farve siver inde i træet og på den måde bliver spildt.