Juleguirlande

Leder du efter en juleguirlande? Så skal du ikke lede længere. I denne varegruppe har vi samlet alt hvad du skal bruge for at lave smukke og nemme juleguirlander, her er bl.a. juleguirlande papir og limstifter til at samle dem med. Tag et kig rundt i kategorien og find det du skal bruge for at lave en flot og billig hjemmelavet juleguirlande.

Lav juleguirlande med børnene
En juleguirlande er ret simpel at lave og er et juleprojekt, som du kan lave sammen med familiens børn. Papiret du bruger til jule guirlander er også velegnet til at lave musetrapper. Og en musertrappe er et andet nemt stykke juletræspynt, som selv de allermindste i hjemmet kan være med til at lave og have det sjovt med i juledagene. Husk at meget af det juleguirlande papir vi har også et velegnet til at lave f.eks. flettede julestjerne med.

juleguirlande i mange farver
Få ting før som jule guirlander jul til jul. De er indbefattet af glade juleminder, hvor hele familien har siddet samlet om at lave de flotteste og mest farverige slags juleguirlande. Og vi har naturligvis et stort udvalg af forskellige typer papir til netop dette formål. Vælg mellem mange forskellige farver juleguirlande papir, og papir med tryk eller blankt papir til dine jule guirlander.

Lav din egen flagguirlande
Foruden juleguirlander kan du naturligvis også pynte op med en flot flagguirlande. Oftest er de lavet med dannebrogsflag, men nogle anvender også spidsflag som de dekorerer med forskellige former for julepynt.

Lav din egen flotte juleguirlande
Gå på opdagelse i vores andre kategorier med forskellige former for julepynt og juleophæng for at finde ting du kan bruge til at lave din egen personlige juleguirlande.

Vi har også en guirlande til andre festlige lejligheder i farver og mønstre der passer.