Juleguirlande

Juleguirlande i stort udvalg. Køb jule guirlande og stjernestrimler online ✓ Billig fragt ✓ Hurtig levering ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Glanspapir sort størrelse 32 x 48 cm 80 gram - 25 ark
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Juleguirlande » Billige juleguirlander på Grafical.dk

Leder du efter en juleguirlande? Så skal du ikke lede længere. I denne varegruppe har vi samlet alt hvad du skal bruge for at lave smukke og nemme juleguirlander, her er bl.a. juleguirlande papir og limstifter til at samle den helt rigtige guirlande jul med. Tag et kig rundt i kategorien og find det du skal bruge for at lave en flot og billig hjemmelavet juleguirlande.

Lav guirlande jul med børnene

En juleguirlande er ret simpel at lave og er et juleprojekt, som du kan lave sammen med familiens børn. Jule guirlande papiret du bruger til jule guirlander er også velegnet til at lave musetrapper. Og en musetrappe er et andet nemt stykke juletræspynt ala juleguirlander, som selv de allermindste i hjemmet kan være med til at lave og have det sjovt med i juledagene. Husk at meget af det juleguirlande papir vi har også et velegnet til at lave f.eks. flettede julestjerne med.

Jule guirlande i mange farver

Få ting før som jule guirlander jul til jul. De er indbefattet af glade juleminder, hvor hele familien har siddet samlet om at lave de flotteste og mest farverige slags juleguirlande. Og vi har naturligvis et stort udvalg af forskellige typer juleguirlander papir til netop dette formål. Vælg mellem mange forskellige farver juleguirlande papir, og papir med tryk eller blankt papir til din jule guirlande.

Lav dine egne guirlander jul

Foruden juleguirlander kan du naturligvis også pynte op med en flot flag guirlande. Oftest er de lavet med dannebrogsflag, men nogle anvender også spidsflag som de dekorerer med forskellige former for julepynt. På klippe klistre dag i folkeskolen konkurrerer mange klasser om at lave de længste juleguirlander. Her har vi nogle større pakker med 2400 stk. strimler til guirlander jul.

En juleguirlande er perfekt som gør det selv julepynt

Gå på opdagelse i vores andre kategorier med forskellige former for julepynt og juleophæng for at finde ting du kan bruge til at lave din egen personlige juleguirlande. Så hele klasseværelset eller stuen kan blive fyldt med juleguirlander.

Vi har også en guirlande til andre festlige lejligheder i farver og mønstre der passer end den traditionelle ensfarvede guirlande jul.