Julesok

Gør julen til noget særligt med en personlig julesok med navn. Her har vi samlet vores store julesok-udvalg. Her kan købe en færdigsyet julesok, som du derefter pynter som du selv ønsker det. En broderet julesok med navn gør det muligt for børnene at holde styr på hvilken sok der er deres.
Det er samtidig en god mulighed for børnene at sætte deres eget præg på deres julesok. Kan børnene selv brodere, er det naturligvis hyggeligt at sætte sig sammen om projektet, men ellers kan de lave tegninger, som familien derefter sammen broderer på en færdigsyet julesok.

Farvelagt julesok
Det er naturligvis også muligt at male vores julesokker med brug af f.eks. tekstilfarve eller tekstiltusser. Her kan børnene være med til at give deres julesok et personligt præg. Sokkerne kan også være en herlig gave til f.eks. bedsteforældre (husk at lægge noget i dem).
Når man selv farver sin julesok er det kun fantasien der sætter grænser. For hvem siger i grunden, at en julesok absolut skal være rød? Og hvorfor kan man ikke tegne prinsesser, robotter eller sin yndlings-figur fra Disney på sin julesok?

Derudover kan en julesok naturligvis udsmykkes på mange andre måder. F.eks. med pailletter, knapper osv. Det er kun et spørgsmål om hvad du lige kan finde på.