Julesok

Julesok til sy selv projekt til billige priser. Køb julesokker online på Grafical.dk. ✓ Lav fragt ✓ Hurtig levering ✓ +15.000 Trustpilot anmeldelser

Julesok » Lav din egen julesok med navn

Gør julen til noget særligt med en personlig julesok med navn. I denne varegruppe har vi samlet vores store julesok-udvalg. Her kan man købe en færdigsyet julesok, som du derefter pynter som du selv ønsker det. En broderet julesok med navn gør det muligt for børnene at holde styr på hvilken sok der er deres. Det er samtidig en god mulighed for børnene at sætte deres eget præg på deres julesok. Kan børnene selv brodere, er det naturligvis hyggeligt at sætte sig sammen om projektet, men ellers kan de lave tegninger, som familien derefter sammen broderer på en færdigsyet julesok til børn.

Lav din egen julesok med navn

Her på Grafical.dk har vi to slags julesokker. Vi har blandt andet en julesok skabelon, som du kan bruge til at måle op efter, hvis du skal sy julesok. Du kan finde et stort udvalg af stof og tilbehør her på siden. Så kan du selv vælge om din julesok sy selv skal være rød, hvi, blå, grøn eller natur.  Når du skal lave  julesok med navn, så kan du bruge vores skumstempler med bogstaver. Så nemt er det at lave sine egne julesokker med navn. Til de mindste kan man også bruge en skabelon julesok, så de selv kan tegne og male på den.
Den anden slags julestrømpe du kan købe er julesokker i bomuld, som er især velegnet til at man kan male med tekstilfarve eller tekstiltusser. Her kan børnene være med til at give deres julesok børn et personligt præg. Sokkerne kan også være en herlig gave til f.eks. bedsteforældre. Når man selv farver sin julesok er det kun fantasien der sætter grænser. For hvem siger i grunden, at en julesok absolut skal være rød? Og hvorfor kan man ikke tegne prinsesser, robotter eller sin yndlings-figur fra Disney på sin julesok? Derudover kan en julesok naturligvis udsmykkes på mange andre måder. F.eks. med pailletter, knapper osv. Det er kun et spørgsmål om hvad du lige kan finde på.

Lav din egen strikket julesok

Der er ingen tvivl om at børn glæder sig til jul. Mange børn kender den faste tradition med en julesok til gaver, som kan hænge på deres dør, stol eller kaminen. Når det er blevet december, så er det første børnene gør, nemlig at gå hen og kigge i sin julesok om julemanden har været med gaver. En julestrømpe kan både være af stof, men man kan selvfølgelig også sin egen strikket julesok eller hæklet julesok. Har du set vores kæmpe chunky garn, som vil blive til den dejligste og blødeste julesok.

Julesokker til gaver

Når du laver din egen julesok diy, så kan du helt selv bestemme hvilken størrelse dine jule sokker skal være. Det kan være du gerne vil lave en KÆMPE julesok, så der er plads til store gaver. Er du til sy selv julesok, broderet eller strikket julestrømpe, så kan du finde alle de hobbyartikler og redskaber, du skal bruge her på Grafical.dk. Vi har alt i hobbyartikler til billige priser og vi kan levere dine vare direkte til din adresse. Så kan du helt selv bestemme om det skal være en stor julesok eller en lille julestrømpe med navn. Det kommer nemlig også helt an på hvad dine julesokker skal bruges til. Man kan nemlig også lave en diy julesok til bestik.

Køb julesok i dag og alle de hobbymaterialer du skal bruge til at lave dine egne julesokker til gaver til dine børn, så du kan glæde dem med en masse gaver hele julen. Bestil jule sokker i dag og få leveret dine varer lyn hurtigt. Har du set vores store juletema med masser af kreative ideer?

Julesok FAQ

Se her de spørgsmål som andre har haft om julesokker.

Hvad hedder julesok på engelsk?

Julesokker hedder Christmas socks på engelsk.

Hvor kan man købe julesokker?

Du kan købe julesokker til lav selv projekter på Grafical.dk.