Tykt garn | Chunky garn

Billigt tykt garn i stort udvalg. Køb tyk garn i mange forskellige farver på Grafical.dk ✓ Hurtig levering ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Tykt garn » Bulky garn til tilbudspriser her

Køb tykt garn også kendt som chunky garn XL billigt på Grafical.dk og få det sendt til din hoveddør. Så bliver det hverken nemmere, hurtigere eller billegere at find tyk garn til tæpper til dit næste strikkeprojekt. Hos Grafical.dk finder du et stort udvalg af tykt garn. Foruden vores chunky garn er du måske også interessereret i andre kraftige garntyper, som f.eks. stofgarn eller tubegarn. I vores store udvalg har vi mange forskellige farver at vælge imellem.

Hvad er tykt garn og chunky garn?

Meget tykt garn til sweater er en ekstra kraftig type hækle og strikkegarn til håndarbejde. XL kæmpegarn kan fås i nøgler af enten ren akryl eller i blandet kvalitet med 90% akryl og 10% uld. Kvaliteten af XL kæmpegarnet minder om uspundet garn, og derfor kan fibre/fnuller nemt forekomme.

Hvad bruger man tykt garn til?

Tykt garn til pind 7 bruges fortrinsvis til strikkeprojekter af lidt mere bastant karakter. Du kan f.eks. bruge tykt garn til tæppe strik eller til at lave strikkede skåle, eller beklædning i kraftig stil. Det er f.eks. populært at bruge bulky tykt garn til sweater. Du kan nemt lave strikkede projekter med et rustikt og moderne look, hvis du anvender en chunky garntype. Du skal blot sørge for at det er et tykt blødt garn, som er blødt nok til at arbejde med. Når det er så tykt som det typisk er, vil en kraftig garnkvalitet nemlig gøre det meget besværligt at arbejde med garnet.

Vi oplever bl.a. at folk bruger chunky garn til at lave et chunky garn tæppe. Det kan både være et tætstrikket tæppe, men bruger du f.eks. super chunky garn er det også nemt at lave store garntæpper med et løst strik.

Kan man bruge kæmpe garn til armstrik?

Ja. kæmpegarn af typer som chunky garn og XL garn er ikke alene velegnede som garn til armstrik det er faktisk udviklet til netop armstrik. F.eks. kan du i armstrik med chunky garn XL lave nogle lækre måtter eller tehætter i tæt stil. Eller hvad med betræk til møbler, som f.eks. en puf? Det eneste der kræves for at dit chunky garn kan bruges til armstrik er at det er blødt. Ellers bliver det for svært at arbejde med.

Hvordan skal tykt garn til hækling vaskes?

Vi anbefaler at du vasker vores tykke garn af typen XL Garn i hånden ved max 30 °C. Efter du har vasket dit striktøj med chunky garn, bør du lægge det til tørre, så det ligger fladt. Gerne på et håndklæde, der kan suge væske til sig fra strikketøjet. Vi fraråder at du centrifugerer tøjet.

Husk, at hvis du strikker med mega tykt garn og ikke bruger armstrik, har brug for ekstra tykke strikkepinde. Dine normale tynde strikkepinde vil nemlig ikke kunne holde til det ekstra chunky garn og i stedet bøje. Heldigvis har vi et stort udvalg af tykke strikkepinde og rundpinde her på Grafical.dk

Tyk garn til tæpper

Mange bruger tykt flerfarvet garn til tæppe da det ikke alene giver et dejligt blødt og solidt tæppe, der samtidig er langt hurtigere at lave med meget ekstra tykt garn fremfor almindeligt garn. Stort tykt garn til tæpper kan laves med armstrik eller med store pinde.

Du kan anvende mange forskellige typer strik med tyk garn til tæppe. F.eks. tykt fluffy garn, tykt uld garn mfl. Tykt merino uld garn kan naturligvis bruges til tæpper, og er især et godt valg, hvis det f.eks. er et slumretæppe du skal bruge, fremfor et tæppe, der skal ligge på gulvet.

Tykt og chunky garn billigt

Fandt du ikke det du havde brug for? Ledte du efter billigt tykt garn på tilbud, så er du faktisk kommet til det helt rette sted. Vi har ofte tilbud på chunky garn. Hvis du vil være sikker på at få besked, næste gang vi sælger chunky garn på tilbud, bør du skrive dig op til vores nyhedsbrev. Så får du automatisk gode tilbud på dine favoritvarer og deltager samtidig i lodtrækningen om lækre gaver flere gange om året. Du kan også oprette dig som bruger på Grafical.dk. Som bruger optjener du 5% i bonus på hver ordre du laver, som du altid er velkommen til at benytte ved dine fremtidige ordrer.

Hvis du har spørgsmål til hvilken garntype du skal bruge til dit næste projekt, kan du altid skrive eller ringe til vores dygtige kundeservice-medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Er der forskel på tykt hæklegarn, chunky garn og XL garn?

Hvad end du kalder det for XL garn, billigt tykt garn eller chunky garn, så er der tale om det samme koncept. Overdimensioneret garn i kraftig tykkelse, der f.eks. er perfekt til armstrik, fingerstrik eller strik med brede pinde. f.eks. Tykt garn til pind 7 eller tykt garn til pind 10. Så hvad end du skal bruge XL, tykt eller chunky garn billigt, så kan du finde det her på Grafical.dk.

På Grafical.dk gør vi meget ud af give dig inspiration og guides til hvordan du kan lave forskellige kreative ting. Ved at klikke her finder du alle vores strikkeopskrifter. Du kan også se vores mange hækleopskrifter her.