Tykt garn | Chunky garn

Tykt garn » Chunky garn til tilbudspriser.  ✓ Tilbudspriser på chunky garn og tykt garn ✓  Hurtig levering ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Køb tykt garn online » Chunky garn til smalle priser

Køb tykt garn også kendt som chunky garn billigt på Grafical.dk og få det sendt til din hoveddør. Så bliver det hverken nemmere, hurtigere eller billegere at find tykt garn til dit næste strikkeprojekt. Hos Grafical.dk finder du et stort udvalg af tykt garn. Foruden vores chunky garn er du måske også interessereret i andre kraftige garntyper, som f.eks. stofgarn eller tubegarn. I vores store udvalg har vi mange forskellige farver at vælge imellem.

Hvad er tykt garn og chunky garn?

Tykt garn er en ekstra kraftig type hækle og strikkegarn til håndarbejde. XL kæmpegarn kan fås i nøgler af enten ren akryl eller i blandet kvalitet med 90% akryl og 10% uld. Kvaliteten af XL kæmpegarnet minder om uspundet garn, og derfor kan fibre/fnuller nemt forekomme.

Hvad bruger man tykt garn til?

Tykt garn bruges fortrinsvis til strikkeprojekter af lidt mere bastant karakter. Du kan f.eks. bruge tykt garn til tæppe strik eller til at lave strikkede skåle, eller beklædning i kraftig stil. Det er f.eks. populært at bruge tykt garn til sweater. Du kan nemt lave strikkede projekter med et rustikt og moderne look, hvis du anvender en chunky garntype. Du skal blot sørge for at barnet er blødt nok til at det er til at arbejde med. Når det er så tykt som det typisk er, vil en kraftig garnkvalitet nemlig gøre det meget besværligt at arbejde med garnet.

Kan man bruge kæmpe garn til armstrik?

Ja. kæmpegarn af typer som chunky garn og XL garn er ikke alene velegnede som garn til armstrik det er faktisk udviklet til netop armstrik. F.eks. kan du i armstrik med chunky garn lave nogle lækre måtter eller tehætter i tæt stil. Eller hvad med betræk til møbler, som f.eks. en puf? Det eneste der kræves for at dit chunky garn kan bruges til armstrik er at det er blødt. Ellers bliver det for svært at arbejde med.

Hvordan skal tykt garn vaskes?

Vi anbefaler at du vasker vores tykke garn af typen XL Garn i hånden ved max 30 °C. Efter du har vasket dit striktøj med chunky garn, bør du lægge det til tørre, så det ligger fladt. Gerne på et håndklæde, der kan suge væske til sig fra strikketøjet. Vi fraråder at du centrifugerer tøjet.

Husk, at hvis du, hvis du strikker med tykt garn og ikke bruger armstrik, har brug for ekstra tykke strikkepinde. Dine normale tynde strikkepinde vil nemlig ikke kunne holde til det ekstra chunky garn og i stedet bøje. Heldigvis har vi et stort udvalg af tykke strikkepinde og rundpinde her på Grafical.dk

Tykt garn til tæpper

Mange bruger tykt garn til tæppe da det ikke alene giver et dejligt blødt og solidt tæppe, der samtidig er langt hurtigere at lave med meget tykt garn fremfor almindeligt garn. Tykt garn til tæpper kan laves med armstrik eller med store pinde.

Du kan anvende mange forskellige typer tykt garn til tæppe. F.eks. tykt fluffy garn, tykt uld garn mfl. Tykt merino uld garn kan naturligvis bruges til tæpper, og er især et godt valg, hvis det f.eks. er et slumretæppe du skal bruge, fremfor et tæppe, der skal ligge på gulvet.

Fandt du ikke det du havde brug for? Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så får du automatisk gode tilbud på dine favoritvarer og deltager samtidig i lodtrækningen om lækre gaver flere gange om året.

Hvis du har spørgsmål til hvilken garntype du skal bruge til dit næste projekt, kan du altid skrive eller ringe til vores dygtige kundeservice-medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Er der forskel på tykt garn, chunky garn og XL garn?

Hvad end du kalder det for XL garn, tykt garn eller chunky garn, så er der tale om det samme koncept. Overdimensioneret garn i kraftig tykkelse, der f.eks. er perfekt til armstrik, fingerstrik eller strik med brede pinde. f.eks. Tykt garn til pind 7 eller tykt garn til pind 10. Så hvad end du skal bruge XL, tykt eller chunky garn billigt, så kan du finde det her på Grafical.dk