Skumstempler

Grafical.dk har mange forskellige hobbyartikler alt fra pensler til perler. Vi har også en række forskellige stempler f.eks. skumstempler på solide gummiklodser med mange gode og anvendelige motiver med fine detaljer. VI har motiver, som krager, robotter, fugle, hunde, øjne, sprayflasker, pingviner, rønneblade, julemotiver, sportsmotiver, transportmotiver og mange andre.

Vi har skumstempler i flere størrelser og pakker der indeholder mange stempler, helt op til 50 stk. Skumstempler er flotte at bruge på malerier, væggen på børneværelset eller til et helt tredje kreativt projekt. De er super solide og kan bruges flere gange, hvis man blot rengøre med lunkent vand efter brug.

Mangler du inspiration til malerier?
Hvis du mangler inspiration har du her gode muligheder for at se, hvordan vi har lavet flotte malerier med skumstempler, som motiv på maleriet. Vi har en perfekt trin for trin guide til dig der vil se, hvordan vi har gjort. Man kan altid sætte sit eget præg på maleriet, hvis man ikke er helt tilfreds. Det kan man gøre ved at bruge et andet motiv eller nogen andre farver man selv synes bedre om. Der er rigtig mange muligheder.

I skole og institutioner bruger de ofte disse stempler. Børnene elsker dem, da de kan få noget smukt ud af et maleri uden de selv har skulle i gang med et tegne præcist, men blot skulle male en baggrund i de ønskede farver. Hvis det skal bruges til skoler eller institutioner har vi en anbefalet maling at bruge til opgaven. Det er en maling der er rigtig billig og som kan fås i alle tænkelige farver. Det er samtidig en akrylmaling, som tørrer hurtigt og er vandbaseret. Den kan bruges på næsten alle underlag, f.eks. papir, træ, pap og meget andet. Den fås også i store mængder.