Knapper

Køb knapper i kæmpe udvalg. Store knapper, billige knapper til jakke og meget mere ✓ Tilbudspriser ✓ Hurtig levering ✓ Billig fragt ✓ Super kundeservice
Trykknapper refill 15 mm | 10 stk.
På lager - Levering 1-3 hverdage

Knapper » Bukseknapper og Knapper til tøj lige her

Billige knapper, i alverdens forskellige materialer. Find den rigtige knap lige her. Der er alt lige fra plastikknapper, knapper træ, motiv knapper, stofknapper og designknapper, til hornknapper, faconknapper og knappe- mix med blandede perle knapper. Der er til enhver smag. Vores motiv knapper til tøj er rigtig søde, og er gode som knapper til babystrik. Det giver en lille bluse et ekstra sødt udseende, når der er smarte og søde figurer på. Ikke nok med vi har mange forskellige typer knapper, så har vi en masse billige knapper. Så har du mulighed for at bestille en masse billige knapper til jakke i forskellige farver og motiver. Prisen afhænger naturligvis af materialet og mængden, men lige meget hvilken slags du vælger, så kan du være sikker på at Grafical.dk har alle de billige bukseknapper du har brug for.

Kigger du efter gode besparelse? Vi har ofte tilbud på mange af vores varer, men hvis der nu ikke er tilbud på den vare, du kigger på, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Ved tilmelding modtager du en mail, som giver dig en kode med 10% på alle varer som ikke er nedsat i forvejen. Så du kan altså spare gode penge allerede på din første ordre. Hvis du ovenikøbet opretter dig som bruger hos Grafical, får du 5% i bonus for alle ordre. Det er 5% du kan spare op og bruge på en hvilken som helst anden ordre. Køb din næste billige knap lige her og få gode besparelser med i købet!

Køb billige knapper der ikke behøver at være kedelige

Som du kan se her på siden, så har vi mange af de almindelige træknapper. Men hvis man synes de er lidt for kedelige, så har vi også et sortiment af mange sjove bling knapper eksempelvis figurknapper. Her er de almindelige runde metal knapper til strikketøj pludselig blevet omdannet til en række forskellige figurer med mange fine små detaljer. Så kan man virkelig gå all in på et bestemt tema. Men hvilke slags figurknapper kan man bestille? Du kan se hele udvalget herunder. I udvalget finder du også trykknapper, store trykknapper metal og knapper til jakke i mange forskellige farver og mønstrer.

Det kan eksempelvis være sorte knapper, sølvknapper, blå knapper og røde knapper til børn. Vi har utrolig mange muligheder i sortimentet, så der er helt sikkert noget til din smag. Du kan også finde trykknapper til tøj, trykknapper til stof og tryk knapper til læder. Det er super smart med trykknapper metal i sin pung, så man er helt sikker på at hverken sedler eller kort falder ud af pungen. Ved at knappe pungen fungerer trykknapper som en ekstra sikkerhed. Det er ret smart!

Store knapper & andre materialer der kan bruges til dit sy- projekt

Knapper er noget man ofte har behov for til sit syprojekt, men hvis du mangler andre materialer, så har vi også et stort udvalg af forskellige tekstiler og garn, som du kan benytte dig af til dine sy- ideer. Der er både færdigsyede tekstiler, silke, bomuld, skind og fleece. Slip blot fantasien løs og giv dig i kast med at sy løs. Mangler du forskelligt værktøj, så har vi både sakse, modeldukker, pensler, lim og staffelier. I vores sortiment her på siden kan du også finde knapper til strik og knapper til tøj. Du kan faktisk bruge vores produkter i mange forskellige projekter. Hvis du ligger inde med gamle knapper, kan du være kreativ med billige knapper online og prøve at lave stofbetrukne stof knapper. Hvis man har værktøjet til det er det super nemt at lave betræk selv knapper.

Knapper på engelsk

Nogle gange kan det være svært at finde den helt rigtige knap. Selvom vi har et stort udvalg af stof knapper online, kan det være, at man søger efter et produkt fra udlandet. Derfor kan det være relevant at kunne det engelske udtryk. En knap engelsk hedder 'button' og i flertal 'buttons'. Med den viden er det også muligt at køb knapper i udlandet! Så hvis du ikke finder det helt rigtige her på vores side, har du i hvert fald mulighed for at finde knappen, der passer perfekt til dit strik- eller sy-projekt.

Hvis du har nogle spørgsmål, så kan du altid kontakte vores hjælpsomme kundeservice, som altid hjælper dig med et smil. Vi gør altid vores bedste, for at hjælpe dig, med det som du har brug for.

Hos Grafical.dk har vi et stort udvalg af forskellige hobbyartikler til billige priser og med lynhurtig levering. Du kan hurtigt komme i gang med dit hobbyprojekt, da vi kun har 1-3 dages leveringstid på alle vores lagervarer. Vi har et kæmpe udvalg af hobby artikler, så der er masser at give sig i kast med, hvis man leder efter et nyt projekt. Sy knapper i strik eller måske noget helt andet. Det bestemmer du selv. Vi har alt, du skal bruge lige her.

FAQ om knapper

Læs de mest stillede spørgsmål om her.

Hvad bruger man knapper til?

Mange bruger knapper til at sy på tøj, så det har en lukkefunktion. Også tasker og punge kan have knapper, både som en trykknap eller en anden slags knap.

Hvor kan jeg købe knapper?

Hos Grafical.dk har vi mange slags guld knapper til mange kreative formål. Træfarvede, figurer eller helt runde - vi har dem.

Hvilke knapper findes der?

Vi tilbyder knapper formet på mange forskellige måder, bl.a. som små dyr, trykknapper, stofbetrukne

Hvor store er knapper?

Vores sortiment indeholder mange forskellige størrelser og former træ knapper. Scrol op og find lige dem, du skal bruge til dit kreative projekt.

Hold styr på dine knapper

Der er mange forskellige metoder du kan bruge til at holde styr på dine knapper. Mange har deres knapper liggende i sorteringskasser eller i sylteglas. Og en af de opbevaringsmetoder vi oftest støder på er lynlåsposer.