Knapper

Træknapper diameter 15 mm med fire huller - 50 stk.
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Knapper, i alverdens forskellige materialer. Der er alt lige fra plastik knapper, træ knapper, motiv knapper, kokos knapper og design knapper, til horn knapper , facon knapper og knappe- mix med blandede knapper. Der er til enhver smag. Vores motiv knapper er rigtig søde, og er gode til at sy på børnetøj. Det giver en lille bluse et ekstra sødt udseende, når det får små killinger eller hundehvalpe på.
Ikke nok med vi har mange forskellige typer knapper, så har vi en masse billige knapper. Så har du mulighed for at bestille en masse billige knapper i forskellige farver og motiver. Prisen afhænger naturligvis af matrialet og mængden, men lige meget hvilken slags du vælger, så kan du være sikker på at Grafical har alle de billige knapper du har brug for.

Knapper behøver ikke at være kedelige[/B}
Som du kan se her på siden, så har vi mange af de almindelige træknapper. Men hvis man synes de er lidt for kedelige, så har vi også et sortiment af mange sjove af de såkaldte figurknapper. Her er de almindelige runde knapper pludselig blevet omdannet til en række forskellige figurer med mange fine små detaljer. Så kan man virkelig gå all in på et bestemt tema. Men hvilke slags figur knapper kan man bestille? Du kan se hele udvalget herunder, men nogle eksempler som babydyr, ræve, ugler og mange andre slags dyr. Men der er også andre sjove små ting som byggemand sæt og ja, man kan faktisk få sy-tilbehør som saks, nål og fingerbøl som små knapper.

Knapper & andre materialer der kan bruges til dit sy- projekt:
Knapper er noget man ofte har behov for til sit sy projekt, men hvis du mangler andre materialer, så har vi også et stort udvalg af forskellige tekstiler og garn, som du kan benytte dig af til dine sy- ideer. Der er både færdigsyede tekstiler, silke, bomuld,  skind og  fleece. Slip blot fantasien løs og giv dig i kast med at sy løs. Mangler du forskelligt værktøj, så har vi både sakse, modeldukker, pensler, lim og staffelier.

Hvis du har nogle spørgsmål, så kan du altid kontakte vores hjælpsomme kundeservice, som altid hjælper dig med et smil. Vi gør altid vores bedste, for at hjælpe dig , med det som du har brug for.

Hos Grafical.dk har vi et stort udvalg af forskellige hobbyartikler til billige priser, og med lynhurtig levering. Du kan hurtigt komme igang med dit hobbyprojekt, da vi kun har 1-3 dages leveringstid på alle vores lagervarer. I blandt vores 12.000 forskellige hobbyartikler har vi rigtig mange varer indenfor sy- og broderitilbehør.