Farvet papir

Farvet papir til Danmarks bedste priser. Køb farvet printerpapir i mange forskellige farver. ✓ Billig fragt ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Farvet Papir, rød, A4 210x297 mm, 80 g, 20stk.
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Farvet Papir » Stort udvalg af farvet printerpapir

Farvet papir til billige priser. Vælg mellem et stort udvalg af både A4 og A3-papir i flere mærker og et væld af farver. Udover det store udvalg af farvet kopipapir og printerpapir har vi også specialpapir med perlemors- eller metallisk effekt. Se også også Andet papir, A3 ringbind og A3 kuverter. Står konfirmationen eller familiefesten for døren skal du måske stå for sangene. Det kan være en rimelig stor opgave i sig selv men med farvet papir kan du hurtig og billigt pifte sangene lidt op. Er det f.eks. en pige som skal holde konfirmation kan du bruge lys lilla eller måske en lyserød. Udvalget i farvet papir er stort hos Grafical.dk, og du finder det ovenikøbet til nogle af Danmarks billigste priser.

Farvet kopipapir til mange forskellige formål

Invitationer til børnefødselsdagen kan du også udskrive på farvet papir. Er det til drenge fødselsdagen kan du vælge blå. Og hvis i kører sørøver tema kan du vælge at rulle invitationen sammen og udenom rulle farvet papir i sort og lukke med en sørøverlabel.

Ugens menu i kantinen kan også præsentere sig lidt mere frisk hvis det f.eks. i foråret skrives ud på farvet papir i en lys grøn nuance. Mange gange skal der faktisk ikke så meget til andet end lidt farvet kopipapir for at give både kunder og børnene en bedre oplevelse.

Hvis i ønsker hvid kopipapir kan vi henvise til denne varegruppe. Det kan også være at det er A3 papir i mangler til den nye printer. Se dig omkring på Grafical.dk og oplev de overraskende billige priser.

Farvet papir størrelser

Vi har naturligvis ikke alene farvet papir i mange forskellige farver men også i forskellige størrelser. Du kan f.eks. finde farvet papir a4 og farvet a3 papir på Grafical.dk. I menuen kan du nemt sortere blandt de forskellige størrelser, ved f.eks. at klikke fra i facetten farvet a4 papir.
Derudover kan du også vælge mellem forskellige tykkelser (vægt) af det farvede papir. Ved på samme vis f.eks. at klikke af ved "farvet papir 120 g" i facet listen ude i siden.
Skulle der være noget papir du ikke kan finde i den rette kombination af farve og tykkelse, er du naturligvis altid velkommen til at skrive til os eller give os et ring.

Farvet papir til hobbyprojekter

Man kan også sagtens bruge farvet papir til sine mange hobbyprojekter. Skal der printes figurere som man kan klippe efter, kan man gør det lidt sjovere med farvet printerpapir. Du finder nemlig farvet printerpapir i mange forskellige farver lige her på siden. De passer med garanti i din printer, så der er slet ikke noget at bekymre sig for. Hos Grafical.dk finder du farvet papir A4 til Danmarks bedste priser. Så skal der klippe og klistres, eller foretrækker du bare at skrive på noget andet end hvidt papir, så er farvet papir A4 helt sikkert noget for dig. Du finder det store udvalg af farvet papir lige her hos Grafical.dk.

Spørgsmål til farvet papir?

Har du en undren eller nogle specifikke spørgsmål til vore flotte, farvet papir? Så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, så du kan få svar på din tvivl. Produkterne er jo egentlig meget simpelt. Mange af produkterne du finder her på siden, er almindelig printerpapir, som også er farvet kopipapir. Der er masser af muligheder i farvet papir. Husk at du også kan tilmelde dig nyhedsbrevet for at få besked om de gode tilbudspriser på vores farvet papir.

Har du brug for at kuverter til at sende dit farvet papir i, har vi et rigtigt stort udvalg på webshoppen.