Glanspapir

Billigt glanspapir i mange forskellige farver.  Glanspapir i top kvalitet som er super til julepynt og juleklip. Hurtig levering - Billig fragt - Super kundeservice.

Glanspapir til Danmarks bedste priser

Glanspapir i rigtig flotte klare farver og ikke mindst til super billige priser. Du inviteres hermed til en opdagelsesrejse i kreativitetens store univers. Riv, klip, tegn og mal - der er uanede muligheder for at skabe noget unikt med dette lækre pergament papir. Vi har vidst alle på et eller andet tidspunkt, haft lavet en guirlande eller flettet julestjerne til jul, med glanspapir.

Glanspapir er super til klip og klistre

I skolerne er det nærmest tradition, at samles om dette jule hobbyprojekt. Papiret, musikken og duften, bringer dejlige minder frem. Du kan købe billige pakninger med glanspapir, som er lavet til guirlandestrimler, som blot skal samles og limes. Til julehjerter og kræmmerhuse, skal du i stedet vælge ark, hvor du kan påtegne din valgte skabelon.

Glanspapir kan dog bruges til mange andre hobbyideer, og er et godt stykke papir at arbejde med. Et populært emne er decoupage. Glanspapiret kan rives i tilfældige stykker, klippes i mønstre eller figurer. Decoupage kan varieres til mange forskellige ideer. Du kan dekorere alle vores dekorationsemner, som findes i træ, pap, porcelæn, glas, metal og acryl.

Der hvor du ønsker at dekorere med glanspapir, pensler du et tyndt lag decoupagelak, og derefter påfører du papiret. For at glanspapiret ikke skal rynke eller lave luftbobler, kan du oven på blidt pensle med en tør pensel. Herefter skal emnet tørre. Hvis du ønsker at overfladen skal være mere beskyttet, kan du også pensle lak udenpå til sidst.

Gode ting at huske med glanspapir

Bemærk at alt glanspapir, kun er farvet på den ene side med en glossy effekt. Bagsiden er almindelig hvid. Arkene fås i forskellige farver, og du kan købe dem både enkeltvis, eller i farvesortimenter. Langt de fleste vælger at købe de populære sortimentsæt som indeholder alle de farver og mønstre man måtte have brug for. Disse sæt er heldigvis ret billige, hvor man for eksempel kan købe et sæt guirlandestrimler med 400 stk strimler til under 30 kr. Det kunne også være en god ide at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så får du automatisk besked, når vi har tilbud på glanspapir. Køb billigt glanspapir på Grafical.dk nu, vi har prisgaranti på hele sortimentet.

Vidste du at du kan bruge glanspapir til julehjerter og en masse  andet julepynt, vi har flere flettestrimler eller guirlande strimler her i kategorien, der er af glanspapir. Hvis du søger papir, der egner sig endnu bedre til julestjerner, kan du se denne kategori lige her.

Glanspapir i udlandet

På engelsk bliver glanspapir kaldt "glazed paper" og bruges i det man på engelsk kalder "paper craft" som er et generelt begreb for alt kreativ arbejde med papir så som karton, glanspapir, kvistpapir og meget mere. Hvis man mangler lidt inspiration til arbejde med glanspapir, eller andet papir, så kan det derfor være en rigtig god ide at søge på det engelske udtryk "glazed peper" eller "paper craft"  på for eksempel YouTube. Så vil man hurtigt finde en masse gode video guides og inspiration til dit næste hobby projekt med glanspapir.