Elastik

Bukseelastik 2 cm hvid - 25 meter
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Hos Grafical.dk har vi elastik i forskellige afstøbninger. Der er elastik snor i guld, sølv, hvid og sort. Samt elastik bånd i flere bredder og sortiments pakninger med flere assorterede farver i. Elastik snor er især velegnet til når du laver armbånd og kæder med perler. Du kan evt. benytte dig af vores store sortiment af forskellige perler når du skal lave smykker med elastik. Der er  perler i mange forskellige farver, størrelser og materialer. Vælg blandt andet perler i træ, plast, metal og glas. Vi har lynhurtig levering på vores lagervarer, og leverer indenfor 1-3 hverdage. Så kan du hurtigt komme igang med dit hobbyprojekt.

Elastikker kaldes også for gummibånd. Vi har valgt at opdele dem i 2 varegrupper, så denne varegruppe mest har elastik, elastikbånd og elastiksnor der bruges som bukseelastik eller i nederdele og andet sytøj. Varegruppen gummibånd har så de traditionelle brune gummi elastikker i mange forskellige størrelser og tykkelser. Du kan også købe dem i andre farver.

Vi har også en del tilbehør indenfor smykkedele, hvis du vil igang med at lave dine egne smykker. Du kan her se vores store udvalg af forskellige smykkedele og værktøj. Der er alt lige fra fingerringe, øreringe og brocher til endestykker, karabinhager og hårpynt. Så du kan roligt give fantasien frit spil, da der er masser af muligheder for at lave flotte smykker. Det vil også være en rigtig god gave idé til en du holder af. Personlige gaver er altid et stort hit, og med elastik er størrelsen næsten ligegyldig, da det udvider sig.
Hos Grafical.dk ligger vi stor vægt på god kundeservice, og du kan derfor altid kontakte os via mail, eller på vores telefon i åbningstiden, så hjælper vi dig med et smil.

Hvis du skal trække et elastikbånd eller en elastiksnor igennem et par shorts eller træningsbukser, så er det nemmere at få elastikken eller snoren igennem, hvis du bruger sikkerhedsnåle til at trække elastiksnoren med.