Sikkerhedsnåle

Her kan du købe sikkerhedsnåle i mange størrelser. Vi har både små og store sikkerhedsnåle samt pakninger med forskellige blandede størrelser eller farver. Vi har sikkerhedsnålene fast på lager og kan leverer hurtigt oven i købet til en billig fragt. Hvis du køber lidt mere hos os, kan du oven i købet få dine varer leveret gratis. Vi har et stort udvalg i sy-tilbehør og andre hobbyartikler.

Du kan bruge sikkerhedsnåle, hvis snoren i dine joggingbukser eller shorts er forsvundet ind i bukserne, så tager du og sætter den ene ende af snoren fast i sikkerhedsnålen, hvorefter det er lettere at trække snoren igennem løbegangen i bukserne.

Hvor køber man sikkerhedsnåle?
Det gør du da online her på Grafical.dk, hvor vi har hele 12.000 forskellige hobbyartikler, at vælge i mellem. Nej du kan selvfølgelig også købe sikkerhedsnåle i almindelige butikker såsom Jysk, Føtex eller Tiger.

Du kan bruge sikkerhedsnåle med lås i mange sammenhænge, og vi har dem i alle regnbuens farver og i flere forskellige størrelser. Vi har yderst favorable priser og god kundeservice.

Vores mest populære pakke er en blandet pakke med 600 stk. sikkerhedsnåle i 3 forskellige størrelser lige fra små sikkerhedsnåle med en længde på kun 28 mm til store sikkerhedsnåle med en længde på hele 36 mm.

Alle vores sikkerhedsnåle er med lås, dog ikke med nøgle, men hvor du presser den spidse ende af nålen ind i låsemekanismen på sikkerhedsnålen, så du ikke stikker dig på den spidse nål.

Sikkerhedsnåle er også rigtig gode til at sætte ting fast på tøj såsom reflekser, navneskilte eller badges. Vi har nogle rigtig søde små baby sikkerhedsnåle i forskellige farver.

Da jeg var lille kan jeg huske at jeg manglede en knap i mine bukser. Det havde min mor en god løsning til. Hun satte nemlig en stor sikkerhedsnål til tøj i bukserne i stedet, så de ikke faldt ned om hælene.

Der fandtes nogle store sikkerhedsnåle 50 mm. Så stor en sikkerhedsnål kan du desværre ikke købe hos os. De største vi har måler 36 mm i længden, så det kommer da derop ad.