Arkivæsker

Arkivæsker - Giv dine dokumenter optimal levetid ✓ Stort udvalg ✓ Udsalgspriser ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Arkivæske Esselte Eco
2 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Arkivæsker - Æsker til opbevaring af dine dokumenter

Arkivæsker er en praktisk og pålidelig løsning til opbevaring og bevarelse af dine vigtige dokumenter og genstande. Vores arkivæsker er designet med henblik på maksimal beskyttelse og nem organisering af dine værdifulde materialer.

Arkivæsker og arkivkasser indeholder forskellige typer arkivering og opbevaringskasse som hjælper med at holde styr på papir og dokumenter. Men en arkivæske kan du gemme og beskytte et enkelt element eller en hel samling. Vælg fra vores store udvalg af standard arkivkasser. Få den arkivæske du har brug for til en pris der passer til dit budget.

Se bl.a vores nye arkivkasser fra Esselte. Der kan man bestille en stærk æske til transport og opbevaring af løse papirer og ringbind, nogle kan endda fås med skrivefelter på 4 sider og i rødt tryk til beskrivelse af indhold.

Hvad er arkivæsker?

Arkivæsker er specialfremstillede opbevaringsæsker, der er skabt til at beskytte dine dokumenter og genstande af historisk, kulturel eller juridisk betydning. De adskiller sig fra almindelige æsker ved at være fremstillet af syrefrit og ligninfrit papir eller karton, hvilket forhindrer nedbrydning og bevarelsesproblemer. Vores arkivæsker er skabt til at opfylde høje standarder for bevarelse og sikre, at dine materialer forbliver intakte i mange år fremover.

Typer af arkivæsker

Vi tilbyder et bredt udvalg af arkivæsker, der passer til forskellige behov og materialer. Her er nogle af de typer, du kan vælge imellem:

Standard Arkivæsker

:Disse er ideelle til opbevaring af dokumenter som brevkorrespondance, rapporter, fotos og vigtige papirer. Vores standard arkivæsker fås i forskellige størrelser og giver dig mulighed for at organisere dine materialer effektivt og holde dem beskyttet mod støv, lys og fugt.

Rigsarkivæsker

Her er der tale om creme-de-la-creme inden for arkivæsker. Dette er den samme type arkivæske der anvendes på Danmarks Rigsarkiv til at bevare dokumenter af historisk værdi for eftertiden. Skal dine dokumenter holde - om ikke for evigt så i hvert fald maaaaaange år endnu, så skal dine arkivæsker være rigsarkivæsker.

Mediearkivæsker

Hvis du har brug for at opbevare medier som cd'er, dvd'er, disketter eller filmruller, er vores mediearkivæsker det perfekte valg. De er designet specielt til at opbevare data du har gemt i f.eks. CD-form eller brændt på en DVD.

Fotografiarkivæsker

Fotografier skal naturligvis også bevares, og til dette formål kan vi anbefale vores fotolommer. De er ideelle til at beskytte dine fotografier og beskytte dem mod skader som falming, krølning og tab af farvekvalitet. Hvis du vil være sikker på at dine fotografier overlever længe skal du vælge syrefrie og ligninsfrie fotolommer, der bevarer dine billeder i optimal stand.

Fordele ved vores arkivæsker

Ved at vælge vores arkivæsker får du en række fordele, herunder:

Ultimativ beskyttelse:
Vores arkivæsker er specielt designet til at beskytte dine dokumenter og genstande mod støv, fugt, lys og skader, der kan opstå ved håndtering.

Langvarig bevarelse:
Ved at bruge syrefrit og ligninfrit papir eller karton sikrer vi, at dine materialer forbliver intakte og i god stand i mange år fremover.
Nem organisering: Vores arkivæsker er lette at organisere takket være forskellige størrelser, etiketteringsmuligheder og nem adgang til indholdet.

Fleksibilitet:
Med vores forskellige typer arkivæsker kan du finde den perfekte løsning, der passer til dine specifikke dokumenter, genstande eller medier.

Arkivæsker er alsidige

Arkivæsker kan bare bruges til rigtig meget. Det behøver ikke kun at være på kontoret men hjemme i skuffen kan de altså også bare være rigtig gode. Laver du f.eks. hobbyting hvor du bruger en del karton i mange farver vil det gøre det mere overskueligt at opdele i farver og lægge dem i arkivæsker. Ydermere vil det beskytte kartonnet mod at få bukkede hjørner osv. når det ligger løst i skuffen.

Små løse dele som du f.eks. bruger til at dekorere hjemmelavede fødselsdagskort med kan opdeles i arkivmapper i stedet for arkivæsker. Der er mere styr på de små banditter i lommerne på mappen så de ikke ligger i en stor blandet landhandel.

Sortér dine arkivæsker nemt

Ønsker du etiketter til at klæbe på arkivæskerne kan du hente inspiration under labels og etiketter. Det kan skabe system i dine hobbyting og du kan derved nemmere find dem uden at bruge lang tid på at rode rundt bland små udklip osv.

Et alternativ til arkivæsken

En anden mulighed er skuffekabinetter som selvfølgelig er mere robuste end arkivæsker i pap men de fylder også mere. Så det skal man selvfølgelig lige tænke over inden man beslutter sig. Uanset hvad du vælger, er det selvfølgelig altid til vores faste lave priser.