Arkivkasser

Arkivkasser i stort udvalg. Arkivkasser A4, arkivæske mm. til lave priser på Grafical.dk ✓ Tilbudspris ✓ Billig fragt ✓ +15.000 Trustpilot anmeldelser
Rigsarkivæske 380x250x80mm låg - bølgepap - 25 stk
2 anmeldelser
Før DKK 729,00
DKK 619,65 pr. Pakker
På lager - Levering 1-3 hverdage

Arkivkasser » Køb arkivkasse på tilbud lige her

Arkivkasser og arkivæsker indeholder forskellige typer af arkivering og opbevaringskasse som hjælper med at holde styr på dine dokumenter og vigtige papirer. Med en arkivkasse kan du gemme og beskytte et enkelt dokument eller en hel samling. Vælg fra vores store udvalg af standard arkivæsker. Få den arkivkasse du har brug for til en pris der passer til dit budget. På Grafical.dk kan du finde et stort udvalg af arkivkasser med låg til mange forskellige formål. Klik dig igennem vores udvalg og find netop de arkivkasser A4, som du står og mangler. Når du gennemfører din bestilling, sørger vi for at levere dine arkivkasser pap direkte til dig hurtigt og sikkert.

Arkivkasser A4 i stort udvalg

Se bl.a vores nye arkivæsker fra Esselte. Der kan man bestille en stærk kasse til transport og opbevaring af løse papirer og ringbind, nogle kan endda fås med skrivefelter på 4 sider og i rødt tryk til beskrivelse af indholdet. Arkivkasser kan bare bruges til rigtig meget. Det behøver ikke kun at være på kontoret men hjemme i skuffen kan arkivkasser til hængemapper altså også bare være rigtig gode. Laver du f.eks. hobbyting hvor du bruger en del karton i mange farver vil det gøre det mere overskueligt at opdele i farver og lægge dem i arkivkasser. Ydermere vil det beskytte kartonnet mod at få bukkede hjørner osv. når det ligger løst i skuffen. Hvis du har nogle gamle arkivkasser, er det også altid godt at supplere op med nogle nye arkivkasser pap sort.

Brug en arkivkasse til opbevaring

Små løse dele som du f.eks. bruger til at dekorere hjemmelavede fødselsdagskort med kan opdeles i arkivmapper i stedet for arkivkasser. Der er mere styr på de små banditter i lommerne på mappen så de ikke ligger i en stor blandet landhandel. Ønsker du etiketter til at klæbe på arkivkasserne kan du hente inspiration under labels og etiketter. Det kan skabe system i dine hobbyting og du kan derved nemmere find dem uden at bruge lang tid på at rode rundt bland små udklip osv.

En anden mulighed er skuffekabinetter som selvfølgelig er mere robuste end arkivkasser i pap men de fylder også mere. Her kunne tidsskriftskassetter være et alternativ, der fylder mindre. Så det skal man selvfølgelig lige tænke over inden man beslutter sig. Uanset hvad du vælger, er det selvfølgelig altid til vores faste lave priser.

Arkivkasser FAQ

Her finder du de oftest stillede spørgsmål om arkivkasser.

Hvor kan man købe arkivkasser?

På Grafical.dk kan du finde et meget bredt udvalg af arkivkasser som f.eks. sorte arkivkasser. Derudover har vi også mange andre forskellige typer, så der skulle være mulighed for at finde noget til papiropbevaring. Har du brug for vejledning til valg af produkter, eller har du brug for hjælp til at gennemføre din bestilling, er du altid meget velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice på mail eller telefon.

Hvad kan man bruge arkivkasser til?

Arkivkassernes oprindelige formål er til at opbevare papir og andre vigtige dokumenter. Dog er der mange i dag, som bruger det til mange andre forskellige formål. Det kan f.eks. være små løse dele som børnenes legetøj eller andet. De er også oplagte til brug til diverse hobbyprojekter.

Køb arkivkasse på tilbud

Du kan ofte finde billige arkivkasser på tilbud på Grafical.dk. Hvis du er på udkig efter den helt rette arkivkasse til en ekstraordinær lav pris, er du derfor kommet til det helt rette sted. Hvis du gerne vil have besked, når vi næste gang har arkivkasse tilbud, så kan du med fordel vælge at skrive dig op til vores nyhedsbrev. Ikke alene får du så tilbud på arkivkasse og andre gode produkter, du får også adgang til særlige rabatter og tilbud, der kun gælder for nyhedsbrevsmodtagere. Udnyt f.eks. vores fragtfrie dage til at få en arkivkasse (eller flere) leveret gratis hjem. Eller brug den rabatkode du som ny modtager af nyhedsbrevet modtager, til at gøre dit køb af arkivkasse endnu billigere! Du kan også udnytte vores momsfrie dage til at købe ekstra billige arkivkasser.

Find den rette arkivkasse

Der findes mange forskellige typer arkivkasse. Hvis du har svært ved at vælge de helt rette arkivkasser til dinebehov, er du altid mere end velkommen til at kontakte vores søde og hjælpsomme kundeservicemedarbejdere. De sidder klar på mail eller telefon til at hjælpe dig med dine arkivkasse spørgsmål. Så vi sammen kan sikre os, at du får de helt rette arkivkasser til den laves mulige pris.