Fotolommer

Fotolommer til tilbudspriser. Se vores kæmpe udvalg af fotolommer online. ✓ Hurtig levering ✓ Bedste kvalitet ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Fotolommer » Køb billige fotolommer 13x18 & 10x15 cm

Fotolommer er en god måde at beskytte din fotos på, de beskytter nemlig effektivt dine billeder. Vælg mellem flere størrelser såsom fotolommer 13x18 og 10x15 cm. Fotolommerne har arkivhuller, så de kan indsættes i ringbind. Fotolommer er som navnet antyder, lommer til dine billeder. De ligner til forveksling  almindelige plastlommer, blot med fire ind delte rum til dine billeder.

Fotolommer i flere størrelser

Fotolommer fås i størrelser som passer til de fleste billeder formater der bruges i dag. Den mest anvendte billedformat er fotolommer 10x15 cm, men kan også købes i andre størrelser hvis det ønskes.

De fleste fotolommer er en A4 side, med med fire rum, så der er plads til otte billeder. fire på forsiden og fire på bagsiden, så billederne ligesom står “ryg mod ryg”. Disse A4 sider har ligeledes huller så de nemt kan arkiveres i et fotoringbind eller fotomapper.

Vi har den populære fotolommer 10x15 fra både Herma og Esselte. Begge mærker giver en flot præsentation og en sikker opbevaring af dine billederi mange år fremover..

Hvorfor købe fotolommer?

Her er en god grund til at købe fotolommer 13x18 cm eller fotolommer 10x15 cm. De største fjender af dine fotografier inkluderer de mest oplagte skurke som direkte sollys, væske og insekter. Men der er også faktorer man ikke lige tænker over, det kunne f.eks. være lim der nedbrydes over tid, eller svovlforbindelser der kan afgives af træ eller gummi så dine fotos kan falme hurtigere. Eller måske en høj luftfugtighed der kan give gode betingelser for vækst af skimmelsvamp.

Eksperter fraråder at man gemmer fotografier i kældre, lofter og garager. De anbefaler at fotos opbevares i materialer specielt designet til langsigtet holdbarhed som f.eks. fotolommer 13x18 cm.

Overraskende er mange af de fotolommer 10x15 cm som sælges i butikker og detailhandlere, indeholder materialer som har et højt syreindhold, det kan i værste fald udløse en forringelse af dine fotos.

Så den første sæt anbefalinger er baseret på sund fornuft. Brug fotolommer og hold dine billeder væk fra skarpt lys, undgå at opbevare dem et sted med svingende luftfugtighed og ekstreme temperaturer.

Fotolommer FAQ

Her finder du de mest stillede spørgsmål om fotolommer.

Hvad er fotolommer?

Som ordet meget lægger op til, så er det en lomme, der beskytter dine fotos.

Hvor kan man købe fotolommer?

Du kan købe fotolommer i top kvalitet hos Grafical.dk til rigtig gode priser.

Hvilke størrelser af fotolommer kan man få?

Hos Grafical.dk finder du fotolommer 10x15 og flere andre størrelser. Du kan få mange forskellige størrelser på din fotolomme.

Hvor hurtig leverer i fotolommer?

Bestiller du lagervarer hos Grafical.dk leverer vi indenfor 1-3 hverdage direkte til din adresse.