Fotolommer

Fotolommer til tilbudspriser. Kæmpe udvalg af fotolomme online. ✓ Hurtig levering af fotolommer 10x15 ✓ Bedste kvalitet ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Fotolommer » Køb billige fotolommer 9x13 cm her

Fotolommer er en god måde at beskytte din fotos på, de beskytter nemlig effektivt dine billeder. Vælg mellem flere størrelser fotolomme såsom fotolommer 13x18 og 10x15 cm. Fotolommerne har arkivhuller, så de kan indsættes i ringbind. Fotolommer 9x9 er som navnet antyder, lommer til dine billeder. De ligner til forveksling  almindelige plastlommer, blot med fire ind delte rum til dine billeder. Du kan også købe chartek på Grafical.dk.

Fotolommer i flere størrelser

Fotolommer fås i størrelser som passer til de fleste billeder formater der bruges i dag. Den mest anvendte billedformat er Bantex fotolommer 10x15 cm, men kan også købes i andre størrelser hvis det ønskes. Du kan også bruge fotolommer 10x10 til at opbevare glansbilleder i.

De fleste magnet fotolommer A4 svarer til en side, med med fire rum, så der er plads til otte billeder. fire på forsiden og fire på bagsiden, så billederne ligesom står “ryg mod ryg”. Disse A4 sider fotolomme har ligeledes huller så de nemt kan arkiveres i et fotoringbind eller fotomapper.

Fotolommer 10x15

Vi har den populære fotolommer 10x15 fra både Herma og Esselte. Begge mærker giver en flot præsentation og en sikker opbevaring af dine billeder med en fotolomme i mange år fremover. Se vores store udvalg af fotolommer 10x15 100 stk. Har du brug for at sætte flere fotos ind i dit fotoalbum med fotolommer 9x13, så kan du på Grafical.dk købe billige fotolommer 10 x 15 cm. Formatet 10x15 er størrelsen på fotoet. Selve fotolommen er i A4 format, hvor der er plads til at indsætte 8 fotos i hver fotolomme. Du kan vælge fotolommer 10x15 cm i mærkerne Esselte og Herma. De fleste af lommerne er glasklare, men vi har også 10 x 15 fotolommer med sort baggrund, så billederne fremhæves mere, når du kigger i dit ringbind til fotolommer med fotos.

Fotolommer 13x18

Se vores udvalg af fotolommer 13x18. Har du brug for at sætte flere fotos ind i dit fotoalbum, så kan du på Grafical.dk købe billige fotolommer 13 x 18 cm. Formatet 13x18 er størrelsen på fotoet. Selve fotolommen er i A4 format, hvor der er plads til at indsætte 4 fotos i hver fotolomme.

Hvorfor købe fotolommer?

Her er en god grund til at købe fotolommer 13x18 cm eller fotolommer 10x10 cm. De største fjender af dine fotografier inkluderer de mest oplagte skurke som direkte sollys, væske og insekter. Men der er også faktorer man ikke lige tænker over, det kunne f.eks. være lim der nedbrydes over tid, eller svovlforbindelser der kan afgives af træ eller gummi så dine fotos kan falme hurtigere. Eller måske en høj luftfugtighed der kan give gode betingelser for vækst af skimmelsvamp.

Eksperter fraråder at man gemmer fotografier i kældre, lofter og garager. De anbefaler at fotos opbevares i materialer specielt designet til langsigtet holdbarhed som f.eks. magnetiske fotolommer 13x18 cm.

Overraskende er mange af de fotolommer 10 x 18 cm som sælges i butikker og detailhandlere, indeholder materialer som har et højt syreindhold, det kan i værste fald udløse en forringelse af dine fotos ved at putte dem i en fotolomme.

Så den første sæt anbefalinger er baseret på sund fornuft. Brug fotolommer 11x15 eller en anden fotolomme og hold dine billeder væk fra skarpt lys, undgå at opbevare dem et sted med svingende luftfugtighed og ekstreme temperaturer.

Fotolommer FAQ

Her finder du de mest stillede spørgsmål om fotolommer.

Hvad er fotolommer?

Som ordet meget lægger op til, så er det en lomme, der beskytter dine fotos.

Hvor kan man købe fotolommer?

Du kan købe fotolommer i top kvalitet på Grafical.dk til rigtig gode priser.

Hvilke størrelser af fotolommer kan man få?

På Grafical.dk finder du fotolommer 10x15 sort og flere andre størrelser. Du kan få mange forskellige størrelser på din fotolomme.

Hvor hurtig leverer i fotolommer?

Bestiller du lagervarer hos Grafical.dk leverer vi indenfor 1-3 hverdage direkte til din adresse.

Har du brug for hjælp med dit fotolommekøb så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores søde medarbejdere i kundeservice. De sidder klar til at hjælpe dig med spørgsmål om f.eks. størrelser på lommer, hvilke lommer der passer i hvilke type ringbind og hvorvidt en bestemt lomme er klar eller mat mv. De kan også hjælpe dig med at finde det tilbehør du har brug for.