Skuffekabinet

Skuffekabinet til tilbudspris. Vælg skuffekabinet pap eller plast ✓ Stort udvalg i skuffekabinetter ✓ Hurtig levering ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Skuffekabinet A4 med 5 skuffer Durable Varicolor
1 anmeldelser
Før DKK 959,00
DKK 815,15 pr. Stk
Skaffevare

Forventet: 07-12-2023

Skuffekabinet med lås 4 skuffer - Safe Durable Varicolor
1 anmeldelser
Før DKK 1.159,00
DKK 985,15 pr. Stk
Skaffevare

Forventet: 07-12-2023

Skuffekabinet » Køb skuffekabinetter billigt lige her

Skuffekabinet til billige priser fra Allura, Durable og skuffekabinet Leitz. Man kan også kalde det for en skuffereol. Vælg skuffekabinetter mellem 4, 5, 6 eller 10 skuffer. Farverne blå, grå, rød, sort, hvid, lysegrå. Du kan købe skuffekabinet Leitz med gummifødder, så det står bedre fast. Grafical.dk har også Tidsskriftsamlere, Anden arkivering og Brother produkter. Formindsk uorden og rod på skrivebordet, ved at anskaffe dig en skuffereol eller et skuffekabinet med lås. Det giver bedre overblik over dine papirer og det giver mere ro til hovedet, når der er ryddet op på skrivebordet. Foretrækker du en brevbakke fremfor et skuffekabinet pap, har vi også et stort udvalg af brevbakkesæt og brevbakkestativ på Grafical.dk.

Leitz skuffekabinet pap

Skuffekabinetter eller skuffereol kan også bruges på værkstedet hvis der er nogle løse sedler som kommer til i løbet af dagen. Kontordamen kan nemt komme ud i værkstedet og tømme de skuffer i et skuffekabinet hvor hun ved at hun skal fortsætte med arbejdet. Hun har nok også et skuffekabinet inde på hendes bord hvor hun har diverse papirer opdelt. Det kan selvfølgelig være at hun supplerer sit skuffekabinet med nogle arkivæsker til det som hun ikke bruger så tid eller til de gamle regnskaber som ikke er gemt på computeren. Et af de mest populære skuffekabinet træ mærker er Leitz skuffekabinet. Så derfor er det rigtig smart med et skuffekabinet A3.

Skuffekabinetter eller rumdeler til skuffe

I stedet for et skuffekabinet, kan du også overveje at opdele dine skuffer med en rumdeler til skuffe. Dette er især nyttigt, hvis dine skuffer er store, så papirer og kontorartikler roder rundt, når du trækkerne skufferne ud og ind i dit skuffekabinet. Men det er faktisk kun fantasien der sætter grænser for hvad et skuffekabinet pap kan bruges til. På børneværelset kan de også være meget nyttige til smånips osv. mange børn sætter nu også en stor ære i at have deres egen pengekasse til deres små hemmeligheder. På Grafical.dk kan du finde inspiration til arkivering og oven i købet til discountpriser. Et alternativ til et skuffekabinet er en brevbakke, som har samme funktion som et skuffekabinet, men hvor skufferne er placeret i et stativ fremfor i et lukket kabinet.

Arkiver dine vigtige papirer i et skuffekabinet

Med et skuffekabinet kan du dele dine breve, blokke, papirsager m.v. op i skuffer. Det er en god måde at få styr på tingene. Det kan også være at det ikke er på kontoret man har mest brug for et skuffekabinet pap. Hvis ens hobby er at klippe og klistre. Det kan være at man laver kort til fødselsdage, bryllup med mere. Mange har forskellige udstansere, sakse, linealer osv. som der skal bruges til kortfremstillingen. Så kan man med fordel bruge skuffekabinetter til opdelingen af diverse værktøjer.

Skuffekabinet FAQ

Her finder du ofte stillede spørgsmål om skuffekabinetter.

Hvor kan man købe et skuffekabinet?

På Grafical.dk kan du finde et kæmpe udvalg af skuffekabinetter. Vi har dem i mange forskellige størrelser, farver og udtryk, så der er helt sikkert noget til ethvert behov. Vi er en stor dansk webshop med +50.000 produkter inden for kontorartikler, hobbyartikler, husholdningsprodukter, IT-tilbehør, emballage og andet. Har du spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Hvilket skuffekabinet skal du vælge?

Det kan godt være svært, at vælge lige det skuffekabinet man skal have i det store udvalg af skuffekabinetter. Du skal gøre op med dig selv hvor mange skuffer du har brug for, og derudover også hvilken størrelse skuffekabinettet skal have. På den måde er du sikker på, at den passer ind i din indretning og samtidig også er praktisk.

Er der skuffekabinetter, der kommer med låse?

Ja. Nogle skuffekabinetter har låse til sikker opbevaring af vigtige eller fortrolige dokumenter.