A3 Karton

Her kan du se og købe vores udvalg af A3 karton online. Vælg mellem farvet karton i farverne hvid, sort og pakker med blandede farver udelukkende i A3 formatet. Grafical.dk har et stort udvalg af billig karton og hobbyartikler, og alle kan købe online på shoppen uanset om du handler privat, til en skole, institution, eller til erhverv. Vi har billig fragt og bestiller du lidt mere karton A3 ad gangen, kan du få gratis levering.

Vores mest populære vare i kategorien er hvid A3 karton. Det havde du måske gættet. Hvis du ønsker at købe karton i andre formater har vi også A4, A5, A2, og A6. Jeg ved ikke om vi måske også har A1 eller noget i den størrelse.

Vores A3 karton fås i forskellige tykkelser. Det tyndeste er på 180 gram pr. m2 og så har vi noget kulørt karton i 200 gram og det tykkeste vi har i øjeblikket er en kraftig karton tykkelse på 250 gram. Jeg tror dog ikke at du kan mærke den store forskel mellem karton A3 format i 300 g og 250 gram.

Selvom vi skriver A3 på alt karton på denne side, så er der en lille smule forskel på målene, som du måske skal være opmærksom på. Noget af kartonnet måler 29,7 x 42 cm og noget har et lidt større format på 30 x 42 cm. Afrunder du det første karton mål, får du dog det samme, så forskellen er på kun 3 mm altså 0,03 cm.

Grafical.dk sælger udelukkende A3 karton online, og vi har derfor ikke nogen butik eller et showroom, hvor du kan komme og kigge på de forskellige karton typer. Til gengæld leverer vi til samme lave fragtpris i hele Danmark både København, Århus, Aalborg, Odense osv.

Nogle af de populære farver er jule karton, pastel gul og grå karton. Sidstnævnte har vi dog ikke som A3 karton, men vi har nogle pakker med blandede farver.