Karton A2

Her er vores varegruppe med karton A2, som er den største størrelse karton, vi har. Du kan i denne produktgruppe også finde pakker med forskellige størrelser og farver, hvor der udover A2 karton også er karton A3, A4, A5 og A6. Vi har over 60 forskellige kulørt karton at vælge i mellem i A2 størrelse, så du kan vælge et hav af farver og pakker med flere farver i forskellige farvetemaer.

A2 karton hvid er vores mest købte farve skarpt forfulgt af pakker med kulørt karton, som omfatter farver som sort, hudfarvet, rød, grøn, blå, orange, brun, gul og mange flere. Sort karton A3 er også en ret populær farve og størrelse.

Er du interesseret i farvet A2 karton kan du både købe dem enkeltvis i lige præcis den farve, du ønsker, eller i sæt med flere ark af samme farve eller i pakker med blandede farver. Se vores sortimentsæt med 20 forskellige farver eller med 10 forskellige julefarver.

A1 karton sælger vi desværre ikke, fordi det er svært at transporterer. Den største størrelse vi har er A2 som måler 420 x 594 mm, svarende til 4 stk. A4 ark hvilket også er ret stort karton.

Farvet karton A2 har vi i flere gramvægte, du kan købe en pakke med 100 ark i 200 gram. Men kulørt karton indgår også i de fleste af vores sæt med forskellige assorterede farver både julekarton, neon, fransk karton m.v. i 180 gram, 200g og 250 gram. Nogle søger efter 1 mm karton, det er dog ikke en måleenhed, vi bruger til karton. Så der må du nøjes med gramvægte pr. m2.