Whiteboard flipover - Stort udvalg til små priser

Køb whiteboard flipover billigt online

Køb whiteboard flipover billigt online

På Grafical.dk kan du købe et kæmpe udvalg af whiteboard flipover i mærkerne Lintex, Esselte, Nobo, Leitz og Durable. Du kan vælge mellem både bordmodeller og gulvmodeller samt om det skal være whiteboard på hjul eller flipoverstativ.

KØB FLIPOVER HER >>

Fordelen ved en whiteboard flipover er, at du lettere kan flytte rundt på den ift. en traditionel whiteboardtavle, der hænger fast på væggen. Samtidig kan du både bruge whiteboard overfladen til at skrive på med whiteboard tusser, så du kan viske det ud igen, og du kan skrive på flipoverpapir, hvis du foretrækker det. Vi sælger både flip over papir med tern og uden tern altså helt blankt.

En flipover tavle kan også transporteres forholdsvist nemt. Du kan skubbe benene op og klappe dem ind, så tavlen ikke fylder ret meget, så du kan have den med i bilen. Whiteboard flipover på hjul kan let skubbes rundt i lokalet eller mødelokalet afhængig af, hvor du har brug for den.

Har du et lille mødelokale, kan du overveje en whiteboard flipover bordmodel, hvor du kan sidde og illustrerer direkte ved bordet uden at skulle rejse sig op.

SE UDVALGET AF WHITEBOARD FLIPOVER HER >>