Vikan

Alt i Vikan. Køb Vikan vaskebørste, Vikan skraber mm. online på Grafical.dk ✓ Skarpe priser ✓ Hurtig levering ✓ +15.000 Trustpilot anmeldelser
Vikan Moppegarn 200 gram - Med gevind 372018
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Vikan » Køb billige Vikan produkter her

Her på Grafical.dk er vi forhandler af at kæmpe udvalg af Vikan produkter. I vores sortiment finder du alt fra Vikan vaskebørste, koste, gulvskrabere, gulvmopper til spande, skovle, rengøringsklude og mange andre produkter og tilbehør til rengøring. Nogle af de mest solgte og mest populære produkter som vi forhandler er fejekoste, mikrofiber klude, alu skaft, skraber og vaskebørste.

Køb Vikan produkter online hos os

Vikan blev etableret i 1898 af A. P. Pedersen, hvor de i de, efterfølgende årtier voksede, og er nu et internationalt produkt, med marked rundt om i verdenen. Vikan rengøring har altid vægtet højt på hygiejne og dette kan mærkes i bredden af deres rengørings sortiment. På Grafical.dk sælger vi et stort udvalg af Vikan børste og Vikan skraber. Med Vikan produkter gør det rengøringen lettere og bedre, og med en rengøringsvogn fra Tina Trolleys, gør det, det let at samle alle dine rengøringsartikler, så der kan gøres rent i et større omfang, på lettere vis.

Du kan altid købe de nødvendige produkter som trænger til en udskiftning eller du kan udvide samlingen af rengøringsremedier. Med Vikan rengøring er du sikret en god kvalitet og mange års erfaring indenfor blandt andet Vikan kost og Vikan gulvmoppe.

Alt i Vikan

På Grafical.dk kan du købe alt hvad du skal have i din rengøringsvogn, for at kunne holde små og større arealer rene og pæne. Vi har altid billige priser, god service og hurtig levering. Ved at bestille fx en rengøringsvogn med alt i tilbehør og rengøringsmidler, så bliver beløbet lidt højere. Og kommer prisen op til et vis beløb, kan du oveni få fragten gratis. Bestil i dag og få dine vare leveret inden for 1-3 hverdage, hvis lager haves.

Vi har mange forskellige Vikan børster. Vi har blandt andet Vikan autobørste, Vikan opvaskebørste og Vikan neglebørste. Så er du på udkig efter børster, så finder du helt sikkert dem du skal bruge lige her på Grafical.dk. Når du køber autobørster, kan du i samme bestilling købe autoshampoo, så du kan få vasket din bil. Skal du i gang med den store gulvvaske dag, så har vi Vikan gulvskraber, Vikan gummisvaber og Vikan gulvskrubbe. Herudover kan også købe spande, mopper og rengøringsmidler. Er det større områder, du skal rengøre, kan det godt være, at en Vikan moppe gulvskraber ikke rækker. Der skal måske en selvkørende rengøringsmaskine til, så arbejdet bliver gjort hurtigere og mere optimalt.

Gode tilbud på Vikan

Vi har ofte super gode tilbud på Vikan produkter, her finder du gode tilbud på opvaskebørster, skraber gulvmopper mm. Husk du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, så sørger vi for at holde dig opdateret med de bedste tilbud og kampagner her på shoppen. Når du tilmelder dig får du 10% som velkomstrabat. Herved kan du jo spare lidt ekstra når du køber billige Vikan rengøringsartikler. Du kan også oprette dig som bruger på Grafical.dk ganske gratis. Som bruger optjener man nemlig 5% i bonus for hver ordre man lægger, som man derved kan bruge på en fremtidig ordre.

Vikan FAQ

Se de ofte stillede spørgsmål her.

Hvor kan man købe produkter fra Vikan?

På Grafical.dk har vi et kæmpe sortiment af rengøringsartikler fra mærket Vikan, som et et af de bedste mærker inden for rengøringsartikler.

Hvad er leveringstiden på Vikan produkter?

Køber du lagervarer, så garanterer vi at du har dine varer indenfor 1-3 hverdage.