Gulvvasker

Her finder du vores store udvalg af gulvvasker maskiner. Vi har et kæmpe udvalg af I-mop og I-scrub gulvvasker og gulvskrubbe maskiner, samt alt hvad du kunne ønske dig af tilbehør og reservedele til din I-mop eller I-scrub gulvvasker maskine.

Er en gulvvasker ikke en dyr løsning?
Ved første øjekast - ja... Men den tjener sig hurtigt ind idet den bruger langt mindre vand og vaskemiddel end et traditionelt moppesystem. Samtidig sparer du også tid og kræfter. Med en god gulvvasker eller gulvskrubbe maskine er risikoen for slidskader også mindre.

Hvordan vælger jeg den rette gulvvasker?
For det første skal du se nærmere på hvad du mest forventer at skulle rense. En gulvvasker er ideel til f.eks. lakerede trægulve, linoleumsgulve og andre lignende belægninger, hvorimod en gulvskrubber er dt perfekte værktøj til klinkegulve og andre lignende overflader, hvor dens roterende børster er med til at fjerne kalkbelægninger.

Hvor fleksibel skal en gulvvasker være?
Når du vælger gulvvasker og gulvskrubbe maskiner, er det også værd at overveje, om den pågældende maskine er designet til f.eks. at kunne fungere på lodrette overflader. Det er f.eks. brugbart, hvis der skal renses trapper eller hvis der f.eks. er en flisekant op ad væggen, der også gerne skulle renses.

Vi har naturligvis også rengøringsmidler og sæbe til brug i din rengøring. Vær opmærksom inden du køber, om den gulvskrubbe eller gulvvasker du har, kræver særligt rengøringsmiddel.

Skal der blot fjernes støv og overfladisk snavs kan du klare dig med en støvsuger. Derudover har vi andre rengøringsmaskiner du kan vælge imellem.