Gulvvasker

Køb gulvvasker til industri og erhverv. Stort udvalg af gulvvaskemaskiner og gulvskrubber. ✓ Lav fragt ✓ Prisgaranti ✓ +15.000 Trustpilot anmeldelser

Gulvvasker » Køb en gulv vasker online her

Her på Grafical.dk finder du vores store udvalg af gulvvaskemaskiner og gulvskrubbemaskiner. Vores gulvvaskere er primært industri gulvvasker, hvor du både finder gulvvaskemaskiner som man skal sidde på, eller gulvvasker man går bagved. Derudover finder du også alt i tilbehør til disse gulvvaskere. En gulvvasker industri er en god investering, da rengøring af gulv kommer til at blive nemt og hurtigt. Så selvom det ved første øjekast virker som en dyr løsning, så sparer du altså rigtig meget tid og rigtig mange kræfter, hvis du køber en gulvvasker.

Køb en gulvvasker og spar tid

Ved køb af en gulv vasker sparer du ikke kun tid, men du sparer også kræfter på gulvrengøringen. Med en industri gulvvasker klarer den nemlig rengøring super nemt og effektiv. Derudover sparer du også vand, da den maskinen vil bruge langt mindre vand og vaskemiddel end et traditionel moppesystem. I vores sortiment finder du både Nilfisk gulvvasker og en Taski gulvvasker. Så er det helt op til dig, hvilken model du ønsker. Skal du for eksempel vaske et halgulv eller en stor foye, uden for mange forhindringer, så vil jeg klart anbefale en stor gulvvasker til trægulv, som man kan sidde på. Det er mest behageligt, når man skal vaske så stort et område. Alle vores store gulvvaskemaskiner er ledningsfri gulvvasker, som kan køre uden ledning, men så skal sættes til opladning, når den er færdig med at vaske gulv.

Vælg den rette gulvvaskemaskine

For det første skal du se nærmere på hvad du mest forventer at skulle rense. En Nilfisk gulvvaskemaskine er ideel til f.eks. lakerede trægulve, linoleumsgulve og andre lignende belægninger, hvorimod en gulvskrubber er det perfekte værktøj til klinkegulve og andre lignende overflader, hvor dens roterende børster er med til at fjerne kalkbelægninger. Når du vælger en gulvvaskemaskine Nilfisk eller Taski eller en gulvskrubbe maskine, er det også værd at overveje, om den pågældende maskine er designet til f.eks. at kunne fungere på lodrette overflader. Det er f.eks. brugbart, hvis der skal renses trapper eller hvis der f.eks. er en flisekant op ad væggen, der også gerne skulle renses. Med en industri gulvvasker kan man vaske hele gulvet i på en gang, så slipper du for den helt store omgang med moppe, balje og våde hænder. I vores store udvalg af industri gulvvaskemaskiner finder du helt sikkert den model der passer bedst til dig og dit behov.

Tilbehør til gulv vasker

Her på siden finder du og et stort udvalg af forskellige gulvrondeller og vaskebørster i flere forskellige størrelser. Vi har alt i tilbehør til din gulv vasker. Du finder alt fra slanger, sugegummi, filter til ledninger og batterier. Vi har naturligvis også rengøringsmidler og sæbe, som du kan bruge til din gulvvask rengøring. Vær opmærksom inden du køber, om den gulvskrubbe eller gulvvasker du har, kræver særligt rengøringsmiddel. Vi har også andre rengøringsmaskiner, som for eksempel tæpperenser eller en højtryksrenser. Skal du have fjernet støv inden du begynder din gulv vask, så kan du også finde et stort udvalg af støvsugere her på siden. Når du både har en støvsuger og gulvvasker, så kan du komme utrolig langt med din rengøring.

Har du spørgsmål til gulvvaskere?

Har du spørgsmål til gulvvask eller gulvvaskemaskiner, så er du altid velkommen til at kontakte vores søde og dygtige kundeservice, som står klar til at hjælpe dig hvad end du må have af spørgsmål om gulv vaskemaskine eller andre spørgsmål omkring din ordre.

Gulvvasker FAQ

Nedenfor kan du se de spørgsmål som andre også har haft omkring en gulvvaskemaskine.

Hvilken gulvvasker skal jeg vælge?

Først skal du kigge på hvilket behov du har for at vaske gulv. Har du et stort område der skal vaskes kan jeg anbefale dig en gulvvaskemaskine, som man sidder på. Det er hurtigt og effektivt og man sparer sig selv for mange kræfter. Har du et lidt mindre område kan en gulvvasker hvor man går bagved klare det meste.

Hvad er bedst at vaske gulv med?

En gulvvaskemaskine er super nem at bruge, da den både vasker gulvet og samtidig opsamler den det overskydende vand, så der ikke lægger vand på gulvet i en time før det er tørt.

Hvor køber man en gulvvaskemaskine?

På Grafical.dk finder du et sort udvalg af gulvvaskemaskiner og andre rengøringsmaskiner.