Velcro

Velcrobånd hvid bredde 2 cm - 5 meter
2 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Velcro er noget de fleste har set eller brugt. Det er en nem lukkemetode som i bund og grund gør at to flader kan sammensættes. Den ene side har bitte små "kroge" og den side føres sammen med den anden side, der er fyldt med små hår. De små kroge holder fast i hårene og binder de to flader godt sammen. Det er også nemt at rive fladerne fra hinanden bagefter, og det er et godt alternativ til andre klæbemidler som for eksempel lim. Velcro ses ofte på sko som et alternativ til snørebånd.

Velcro kan dog bruges til mange nyttige formål og det er her at det populære velcro tape eller burebånd kommer ind i billedet. Her kombinere man nemlig det fleksible velcro med dobbelt klæbende tape. På den måde kan man hurtigt og nemt lave nogle kreative løsninger. Et godt eksempel er at bruge velcro tape til at hænge værktøj op på væggen eller i et skab. Det er nemlig perfekt til genstande som man ofte har i brug, og bagefter nemt kan hænge det tilbage på plads igen.

Velcro gør nemt, da man ikke behøver at gøre andet end at røre overfladen for at genstanden hænger fast. Man skal ikke placere det på en bestemt måde, man skal faktisk bare ramme den velcro overflade man har sat op.

Du kan se hele vores udvalg af vores billige velcrobånd og burrebånd lige her eller Velcro tape og Burretape i denne varegruppe.