Velcro tape | Burretape

Se vores spændende udvalg i velcro tape og burretape, med funktion som velcro. Kan åbnes og lukkes  op til 10.000 gange. Anvendelsesmulighederne for burretape er utallige, hvad enten det er til hjemmet, kontoret eller hobbyprojektet. Findes både med og uden selvklæb. Burretape er super smart til diverse opgaver hvor man ønsker ikke at bruge søm og skruer. Burretape er lavet således at der er en han og en hun del. De kan derved klæbe sammen ligesom velcro. Hvis du f.eks. ønsker at hænge lettere elementer op på væggen kan du med fordel bruge burretape. På denne måde kan du tage tingene ned eller fra hinanden igen uden at beskadige delene.

Burretape og velcro tape er selvklæbende så man skal selvfølgelig lige være sikker på placeringen inden man beslutter sig for denne metode. Men det hverken larmer eller støver som når man skal hænge ting op med hammer og boremaskine. Dette er jo en kæmpe fordel hvis du f.eks. bor til leje og ikke ønsker at ødelægge væggene ved at hænge billeder op med søm. Hvis du istedet vælger velcro tape eller burretape slipper du for store huller, du skal dog lige huske at undersøge hvor meget dit burretape eller velcrotape kan bære.

Vi har også en varegruppe med Velcrobånd og Burrebånd, som du kan se hvis du klikker her.

Når du alligevel er inde under varegruppen tape kan du også se på vores specialtape. I varegruppen specialtape er bl.a. filtpuder som beskytter gulvet mod ridser fra diverse møbler.

Dette kan du bruge velcro tape til?

Velcro tape kan bruges til mange forskellige ting, og er mega praktisk at have liggende i skuffen. Her er nogle ideer til hvad du kan bruge velcro tape til.

- Hænge billeder op
- Hold tæpper på plads ved at fastgøre velcro tape til ​​tæppet og gulvet
- Til at hænge værktøjer op på væggen
- Hold sædehynder på plads, så de ikke glider rundt på stolen
- Hænge en røgalarm op med
- Bind rodede ledninger sammen med velcro tape
- Fastgør en skjorte, der har tendens til at åbne
- Hæng en vandtæt radio op i badeværelset

Dette er et lille udpluk af alle de muligheder du har med velcro tape. Du kan se hele vores store udvalg her på siden.