Ophæng og kroge

Magnetbånd 12 mm x 30 meter x 1,5 mm | brun
Før DKK 223,53
DKK 201,17 pr. Stk
Skaffevare

Forventet hjemkomst: 08-10-2020

Magnettape 12 mm x 30 meter x 1,5 mm | brun
Før DKK 349,53
DKK 314,57 pr. Ruller
Skaffevare

Forventet hjemkomst: 08-10-2020

Magnetbånd hvid mat - 30 mm x 30 m 0,6 mm
Før DKK 577,15
DKK 519,44 pr. Stk
På lager - Levering 1-3 hverdage
Har du brug for at få hængt små genstande op, kan du hos Grafical finde et udvalg af forskelige kroge og clips, som du kan bruge til at hænge noter, klude, plakater osv. op, på forskellige overflader. Enten med klister, magnet eller skruer.

Når du skal have lavet ophængsløsninger, så er der mange muligheder. Her finder du de mere simple, og lette løsninger, som kan bruges både i hjemmet og på kontorer mm.

De fleste ophæng og kroge er fra mærkerne TESA og 3M, som er førende mærker indenfor tape og klister.

Du kan købe forskellige kroge billigt, som er selvklæbende på bagsiden. Selve limen, som sidder bagpå, er lavet så det kan tåle både varme og kolde temperaturer, samt fugt. Så hvis du f.eks. mangler en krog på badeværelset, og ikke ønsker at bore hul i væggen, så er disse perfekte. De kan holde en vægt op til cirka 1,5 kg, så der er ingen fare for, at håndklædet trækker krogen ned.

Vi har også powerstrips, som er dobbeltklæbende. Klæbe evnen på disse er meget effektiv, og skal derfor monteres på overflader, som ikke bliver ødelagt, hvis det skal fjernes igen. Du kan f.eks. bruge det på børneværelset, til ophæng af plakater.

Til store reklamer eller plakater, er der også de flotte ophæng i alu. Papiret køres ind i skinnen, så den er nemt at udskifte. skinnen findes både med skrue og magnet ophæng. Så du kan også hænge vejledning eller tegninger op på din whiteboardtavle.

Har du i stedet for whiteboardtavlen, en almindelig opslagstavle, så har vi også et stort udvalg indenfor tegnestifter og kortnåle.