TV Ophæng

Find billige TV ophæng til hjemmet, kontoret mm. Har finder du vores store udvalg af forskellige typer TV ophæng og andre former for skærmophæng - f.eks. computerskærme. Med et ophæng til TV sparer du plads på gulvet eller i reolen, og du slipper helt for at have et decideret TV-møbel. Samtidig kan et TV ophæng give dig nye muligheder for at udnytte dine skærme bedre. F.eks. kan du få ophæng der kan hænge fladt på væggen og trækkes ud og vinkles efter behov.

TV ophæng giver større fleksibilitet
Skal du bruge dit TV i et stort køkken-alrum eller f.eks. på et kontor, hvor din placering i forhold til skærmen kan variere. Så er det TV ophæng med svingarm ideelt. Et ophæng til væg giver dig nemlig mulighed for at dreje din skærm, så du kan følge med i din favoritserie eller en god film, mens du står og laver mad i køkkenet. Når maden er klar, kan du straks dreje skærmen, så du nu kan følge med fra f.eks. spisebordet.

Kan jeg bruge TV ophæng til loft?
Hvis dit loft er stærkt nok til at kunne klare vægten, og du anvender et fladt TV-ophæng er det ideelt til at hænge i loftet. Det er f.eks. populært i soveværelser med skråt loft, så man kan ligge i sengen og se TV - uden at skulle bøje nakken.  

Hos Grafical har vi TV ophæng i mange forskellige prisklasser og til forskellige skærmstørrelser. Så søger du et billigt TV ophæng er det værd at kigge her.

Husk også, at du kan finde et stort udvalg af PC-skærme her på shoppen. Mangler du HDMI-kabler eller andre former for kabler til dit TV eller din computerskærm, finder du dem naturligvis også her på shoppen.