Underlag kontorstol til bedste online pris!

Alt i underlag kontorstol

Grafical er en af Danmarks største forhandlere af underlag kontorstol på nettet. Vi har en stor indkøbsvolumen som gør, at vi kan tilbyde dig rigtig billige priser på underlag til kontorstol.

SE VORES UDVALG AF UNDERLAG KONTORSTOL HER

Det er dyrt og svært at transporterer stoleunderlag, fordi de fylder for meget, når de er foldet ud. Vi kan heller ikke rulle et underlag kontorstol ret meget sammen, uden at det knækker, så det skal man være forsigtig med. Vi har arbejdet meget sammen med vores centrallager og transportør firmaer med at finde en løsning, så vi kan sende kontorstoleunderlag på en sikker og samtidig økonomisk måde, så du kan få leveret underlagene til en super stærk pris, der er til at betale.

Skal jeg vælge underlag kontorstol uden pigge eller med pigge?

Hvis du har hårde gulve som trægulve, som du ikke vil have ridset, så skal du købe kontorstolsunderlag uden pigge. Vi har mange forskellige  størrelser af underlag kontorstole, som er lavet af blødt vinyl, der også er lyddæmpende.

KØB UNDERLAG KONTORSTOL UDEN PIGGE >>

Har du tæppe på kontoret, så vil et plastik underlag med pigge gøre det væsentlig lettere at kører kontorstolen ud og ind, og plast underlag kontorstol vil samtidig beskytte gulvtæppet mod slid.

KØB UNDERLAG KONTORSTOL MED PIGGE >>