+9.000 KundeanmeldelserPrisgarantiLevering 1-3 hverdageFragt 49,- (61,25)Gratis levering fra 499,- (623,75)

TZ tape - Køb billig Brother TZ tape online

TZ tape 12mm er den mest populære bredde

Vi har et rigtigt stort udvalg af TZ tape på Grafical.dk, som er en af de førende forhandlere af Brother tape. Du kan vælge mellem omkring 70 forskellige slags TZ tape på shoppen, hvoraf de fleste modeller er fast på lager til afsendelse samme dag.

Vi har en lang række forskellige farver TZ tape såsom klar, hvid, sort, rød, gul, grøn, blå, orange og sølv. Dem kan du så købe i forskellige bredder, hvor du kan vælge i mellem 6 mm, 9mm, 12mm, 18 mm, 24mm og 36mm.

KØB TZe tape her >>

Original TZ tape fra Brother P-touch

Når du køber TZ tape hos os, kan du være sikker på, at det kun er originale Brother P-touch tape produkter, du får. Det giver en større sikkerhed for, at kvaliteten af TZ tapen er helt i orden.

Vi har prisgaranti på alt vores TZ tape og billig fragt. Hvis du samtidig opretter dig som kunde på shoppen, optjener du yderligere 5% bonus af dine varekøb.

Det kan godt betale sig at købe flere cassetter TZ tape ad gangen, for vi har ekstra gode tilbud og kvantumsrabatter på P-touch Brother labeltape. Samtidig tilbyder vi gratis levering, hvis du bestiller for et vist beløb.

TZ tape passer i en hel række Brother P-touch labelmaskiner som du også kan købe på Grafical.dk

SE UDVALGET AF BROTHER P-TOUCH HER >>

Hvad er TZ tape ?

TZ Tape er en labeltape som anvendes sammen med Brother's P-Touch labelmaskiner. TZ Tape bruger en unik og avanceret lamineret tape teknologi. Denne unikke laminering gør den færdige TZ tape varme, kolde, vand, kemiske og falme resistente.

Dette gør TZ tape perfekt til udendørs brug, kolde miljøer eller andre områder som kræver ekstra holdebare labels og etiketter.

Brother TZ tape er ekstremt holdbare og har en flot og professionel finish. Der findes over 100 slags TZ tape med forskellige farver og bredder at vælge imellem. Du kan finde dem alle sammen via linket herunder.

>> BESTIL TZ TAPE HER

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Følg med

      

Kundeservice

Åbningstider:

Man - tor: 8.00 - 16.00
Fredag:    8.00 - 15.30

Grafical ApS   |   Nupark 45    |   7500 Holstebro   |   Tlf.: 9740 7644   |   grafical@grafical.dk
Scroll To Top