Tyggegummi & pastiller

Tyggegummi med mint og andet smag. Se vores udvalg af V6 tyggegummi og Jenka tyggegummi. ✓ Hurtig levering ✓ Billig fragt ✓ Super kundeservice.

Få friskt tyggegummi lige her

Her finder man vores udvalg af forskellige slags tyggegummi. Hvis man har lyst til noget tyggegummi som giver en frisk ånde, så skulle man måske overveje noget med mint, som kan være både med sukker, men også som et sukkerfri tyggegummi. Udover at indeholde færre kalorier, så har det også andre fordele som at beskytte tænderne og give ekstra energi til kroppen. Hvis man gerne vil have ekstra beskyttelse til sine tænder. Vi har forskellige produkter til forskellige formål. Mint tyggegummi for friskere ånde og beskyttelse mod tænderne, eller Jenka tyggegummiet som er yderst populært hos mange børn. Her hos Grafical kan du i hvert fald køb tyggegummi online til gode priser.

Vi har også masser af andre søde sager, hvis man ikke lige er interesseret i det du finder her på siden. Følg linket så du kan skaffe dig noget ganske almindeligt vingummi. Vi har også bolcher i flere forskellige varianter, hvis det har større interesse.

Hvad er tyggegummi lavet af?

Der er faktisk ikke ret mange, der egentlig ved hvordan tyggegummi kommer til verdenen. Det kommer fra en Gum Base, som er et syntetisk fremstillet gummi. En Gum Base er altså lavet af nogle kemiske stoffer, plastik og råolie. Dette er blandt andet en af årsagerne til, at det ikke er særlig godt at sluge sit tyggegummi, og årsagen til at man kan få ondt i maven, hvis man gør det. Det er også grunden til, at man ikke bør smide sit tyggegummi i naturen. Det tager - som meget andet plastik - utrolig lang tid for naturen at nedbryde. Så derfor bør man helt sikkert smide sit tyggegummi ud i skraldespanden.

Hvad er godt ved tyggegummi?

Tyggegummi har man andre gode egenskaber. Først og fremmest smager det godt, og der er super mange muligheder, når det kommer til smagsvarianter af tyggegummi. Her hos os finder du eksempelvis gode V6 tyggegummi tilbud som bare alene har mange smagsvarianter. Brandet er dog mest kendt for deres friske V6 tyggegummi med smag af mint. Ellers kan man gå med Jenka tyggegummiet, som mange børn nok kender bedre som Isbjørn tyggegummi. Isbjørne tyggegummi har været på markedet i mange år og er altid et stensikkert hit.

Derudover kan tyggegummi også være med til at beskytte tænderne. Finder man eksempelvis tyggegummi med flour og selvfølgelig uden sukker, kan det være en god ekstra hjælp til tænderne. Det er dog vigtigt at sige, at det er aldrig er et alternativ, så husk at børst tænderne. For ekstra beskyttelse til tænderne, kan du finde vores store udvalg af tandpasta lige her. Tilhørende til tandpastaen kan du også finde rigtig fine tandbørster hos os, så du kan spise alle de søde sager, du har lyst til uden at få huller i tænderne.

Tyggegummi på tøjet

En af de mest irriterende ting ved tyggegummi, er helt sikkert at få tyggegummi på tøj. Det er noget griseri og ofte kan det være ret svært at få af igen. Derfor er der mange, der stiller spørgsmålet "hvordan fjerner man tyggegummi". Der er faktisk produkter, der er specialfremstillet til at fjerne tyggegummi fra tøj. Det er helt sikkert lettest at bruge disse produkter til at fjernelse af tyggegummi.

Hos Grafical kan du finde tyggegummifjerner som er egnet til at fjern tyggegummi fra overflader. Dette virker ikke så godt til at fjern tyggegummi fra tøj. Hvis man gerne vil få tyggegummi af tøj er det muligt at smide sit tøj i fryseren og derefter skrabe tyggegummiet af.

Hvis du sidder med andre spørgsmål omkring vores produkter må du endelig kontakte vores kundeservice. Vi sidder altid klar til at hjælpe med spørgsmål som "er tyggegummi sundt" og om der eksisterer en pletfjerner tyggegummi.